Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

U obitelji našeg rukometaša veselja ne nedostaje

Autor N.R.
Autor N.R.

Dan koji se pamti

Izvor: Instagram

Hrvatski rukometaš i bivši reprezentativac Blaženko Lacković i njegova supruga Nikolina već godinama slove za jedan od najskladnijih parova. Osim skladnog braka, uživaju u ulozi roditelja, uskoro šestogodišnjoj Iki Marie i desetogodišnjem Luki, koji danas slavi rođendan. 

Naime, simpatičnom fotografijom putem Instagrama, uspješna poduzetnica Nikolina obilježila je današnji dan i čestitala sinu rođendan. Sudeći prema spomenutoj fotografiji, ljubav prema modi, ova 34-godišnja uspjela je prenijeti i na Luku. Kako bi proslavio sa stilom, uređen i nasmijan je pozirao, trenutak prije nego li je zaželio želju i puhao svjećice. Kakva god da želja bila, roditelji će se zasigurno potruditi kako bi ju i ispunili. Do tada će godinu stariji Luka uživati u svom danu, kako ga nikada ne bi zaboravio.

Podsjetimo, supružnici Lacković obiteljsko gnijezdo već godinama grade u Hamburgu, gdje im djeca idu u školu i vrtić. 'Luka ide u njemačku školu, a Ika Marie u njemački vrtić, a jezik govore perfektno. Ipak su rođeni u Hamburgu, a tu se govori izrazito književan njemački jezik. Nije im bilo teško naučiti jezik', rekla nam je prošle godine Nikolina. Iako veći dio godine žive u Njemačkoj, u Hrvatsku se uvijek rado vraćaju. Tako je priznala i tada, govoreći da im Lijepa Naša uvijek nedostaje, te da se jednog dana planiraju i vratiti. No, do tada će svakodnevno skupljati nove uspomene s djecom, kojih će se nadolazećih godina, vrlo rado sjećati. 

Najčitanije

Najnovije

loader