Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Indira Levak: 'Uživat ćemo u svakom trenutku'

Autor J.P.B.
Autor J.P.B.

Popularna pjevačica otvoreno

Izvor: promo

Jedna od naših najpopularnijih pjevačica, 46-godišnja Indira Levak uživa u životu 'punim plućima'. Lijepe trenutke provodi u društvu supruga Miroslava, a uspjehe niže i na poslovnom planu. Ovih je dana izbacila i novi hit 'Prvi se pamti', koji, kako je ova pjevačica zarazne energije sama rekla, govori o 'gorko-slatkim uspomenama koje svi nosimo u duši'. Tom je prigodom za Story.hr progovorila o svojim slatkim, ali i gorkim uspomenama, a otkrila nam je i što ju je inspiriralo za stvaranje pjesme posvećene upravo prošlosti, ali i po čemu će pamtiti godinu na izmaku, a što očekuje od budućnosti. 

Izvor: promo

Što vas je inspiriralo za pisanje pjesme o 'gorko - slatkim' uspomenama?

Kod mene inspiracija uvijek dođe nekako spontano i neplanirano, kada pišem, pišem potaknuta osjećajima, nostalgijom, emocijom, iskustvima ljudi oko mene koja osluškujem pa čak i nekom dobrom frazom koju usput uhvatim na televiziji, radiju.. Tako je i pjesma 'Prvi se pamti' nastala urezana duboko u mojim sjećanjima na prvu nesretnu ljubav i slomljeno srce, inspirirana jakim osjećajima koji se nikada ne ponove tako snažno i bolno kao prvi put. Trudim se svakom novom pjesmom poručiti nešto u čemu će se moja vjerna publika uvijek iznova pronaći i prepoznati. Najveća mi je nagrada kad u komentarima na novu pjesmu citiraju neku frazu koja ih se najviše dotakla, a ja znam što stoji iza svake napisane riječi.

indira
Izvor: YouTube

Imate li Vi osobno više onih 'slatkih' ili 'gorkih' uspomena? 

Odlično pitanje haha. Gorko obično vrlo brzo 'ispljunem' i zaboravim, a slatko rado konzumiram bezbroj puta pa ga se rado i sjećam! A kako ludo volim slatko trudim se da u mom životu tako i bude punooo više slatkog! Ali ponekad i gorko dobro dođe da nas podsjeti koliko je slatko, slatko!

Što biste izdvojili kao jednu od ljepših uspomena, a čega se ne prisjećate rado?

Kako mislite samo jednu :)?! Imam toliko prekrasnih uspomena da bismo cijeli dan trebali posvetiti mojim uspomenama! Kad bolje razmislim najljepše uspomene su svakako vezane uz moju najraniju mladost i tinejdžersku dob kad sam nekako bezbrižno odrastala u svom malom gradu na Savi, uz nju smo se zaljubljivali, šetali, svirali, pjevali, plakali i sanjali kako mijenjati svijet na bolje... Tu su padali prvi poljupci, držanja za ručice i tisuće lijepih stvari koje se itekako pamte. Čega se ne prisjećam rado? Hm, pa ne mogu se ni sad sjetiti jer se takvih stvari ne prisjećam rado, samo ću reći da ih je jako malo.

Kako ćete stvarati uspomene ovih blagdana? 

Uvijek isto, radno, euforično, bajkovito, u krugu najmilijih. Hvala dragom Bogu na tome! Uvijek je prisutna ta toplina i radost u našem domu, a posebno u ovim blagdanskim danima kada poseban ugođaj daju i sve dekoracije oko kojih se potrudim. Nazvat ću drage ljude koji mi nisu u blizini barem da im čujem glas i poželim puno zdravlja, uživat ću s Mirekom u svakom trenutku. Baš volim ovaj period koji je uistinu užurban, ali nekako zrači pozitivom i nadom. A to nam svima treba.

Jeste li već krenuli u kupnju poklona ili ste od onih koji čekaju zadnji tren?

Nisam još sve kupila, ali većinu jesam. Kada ugledam nešto što mislim da je baš za nekoga – kupim. Tako mi je najlakše, a volim vidjeti osmijehe na licu onih koje darujem. To su sitnice, ali od srca.

Imate li planove za doček Nove godine? Hoćete li ju provesti radno ili ćete se opustiti?

Još sam u pregovorima za Novu na dvije adrese, nisam donijela konačnu odluku sa mojim timom, ali repriza je već dogovorena! Bit će to radni dani za mene, ali jako zabavni i veseli jer ću ih podijeliti s mojom publikom. Javim vam na mojim društvenim mrežama gdje sam koji dan pa dođite na najbolji party!

Što očekujete od 2020. godine na privatnom i poslovnom planu?

Ova je godina bila je vrlo uspješna za mene, moj samostalni album 'Valkira' zaživio je u eteru i bio nominiran za prestižnu nagradu Porin. Gotovo svaki vikend družila sam se s mojom publikom na koncertima diljem regije i Indira Levak Dizajn doživio je veliki uspjeh na IN Dizajn sajmu interijera. Neka se samo tako sve nastavi u Novoj u kojoj izlazi i moj drugi samostalni album kojem se jako veselim i koji najavljuje moj novi singl 'Prvi se pamti', a privatno sam zaista blagoslovljena i sretna, uživam sa suprugom, priuštimo si mala zadovoljstva i zdravlje nas služi. Što više poželjeti?! Sve to želim i svima vama!

Tagovi

Najčitanije

Najnovije

loader