Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Joško Čagalj Jole prvog sina odveo kući

Autori Antonija Nazor T.O.
Autori Antonija Nazor T.O.

Sreća u obitelji je neopisiva

Izvor: Jadran Babić

U obitelji splitskoga glazbenika Joška Čaglja Jole vladaju slavlje i sreća. Šest dana prije termina, rano ujutro 30. studenoga, na svijet je došao Ivan Luka kojeg je 38-godišnja Ana Čagalj rodila prirodni putem. Ponosni pjevač danas je u pratnji svojih kćeri i majke došao po suprugu u splitsko rodilište kako bi prvog sina odveo kući.

Izvor: Jadran Babić

'Što da vam kažem?! Uzbuđen sam i sretan zbog našeg Ivana Luke, a najvažnije je da nam je došao zdrav. Time smo blagoslovljeni', rekao nam je Jole nakon što smo mu čestitali na sinčiću.

Izvor: Jadran Babić

'Odlučili smo poslušati naš cure. Naime, gotovo pola godine razmišljali smo o imenu koji će biti po volji i nama i kćerima. Tako je naša najstarija kći Iva ponosna jer joj je braco imenjak, a drago je i mom ocu Ivanu kojem je to prvi unuk. Zajednički smo se dogovorili i o imenu Luka', otkrio nam je sretan otac 13-godišnje Ive, 10-godišnje Eme i sedmoipolgodišnje Tije.

Izvor: Jadran Babić

Podsjetimo, Jole i njegova supruga Ana zajedno su već 15 godina, od čega su čak 13 u braku. Koja je tajna uspješnog braka, pjevač je nedavno otkrio u razgovoru za Story. 'Odnos njegujemo razgovorom, kompromisom, ali sve su to floskule. Jednostavno osjetite neke ljude i duše. Stalno sam na putu, a volim otići i na dobar party te voziti motor, ali sa suprugom nikad nisam imao nikakvih problema i ništa mi nije branila, a mislim da sam i ja u redu. Obitelj mi je na pravome mjestu, ali nisam zanemario ni roditelje i prijatelje. Trudim se sve povezati. Netko voli imati pet stanova, sedam automobila, a mene usrećuju sitnice i dragi ljudi', zaključio je.

Izvor: Jadran Babić

Najčitanije

Najnovije

loader