Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Napokon poznat uzrok tragične smrti pjevačice

Autor M.A.
Autor M.A.

Ogromna tuga

Izvor: Instagram

Konačno je otkriven uzrok smrti američke pjevačice, 30-godišnje Kylie Rae Harris, koja je život izgubila u automobilskoj nesreći u rujnu ove godine. Američki tabloid E, ekskluzivno prenosi kako je pjevačica podlegla ozljedama zadobivenim u nesreći kojoj je kumovao alkohol i neprilagođena brzina. 

Naime, Kylie se kobnog dana vozila autocestom u američkoj saveznoj državi New Mexico, a u jednom trenutku je naglo izgubila kontrolu nad vozilom te se sudarila s automobilom kojim je upravljala 16-godišnja Maria Elena Cruz, koja je zbog siline udara također podlegla ozljedama i preminula na licu mjesta. Toksikološki nalazi potvrdili su kako je količina alkohola koja se nalazila u tijelu pjevačice bila tri puta viša od dopuštene, a kao točka na 'i' stigao je izvještaj prometne policije koja je potvrdila kako se nesretna pjevačica vozila preko ograničenja krećući se brzinom od skoro 200 kilometara na sat. 

'Istraga koja je sada službeno okončana potvrdila je naše prvotne sumnje kada smo pretpostavili da je kobnom sudaru kumovao alkohol i neprilagođena brzina', rekao je šerif Jerry Hogrefe za medije. Podsjetimo, smrt country pjevačice njene bližnje i fanove ostavila je u šoku jer je imala obećavajuću karijeru u kojoj je nizala uspješna singl izdanja.  

Najčitanije

Najnovije

loader