Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Kraljica drakonski kaznila princa Charlesa

Autor M.A.
Autor M.A.

Nije mu pomogla činjenica što joj je sin

Izvor: Profimedia

Pedofilski skandal posrnulog princa Andrewa potresao je britanski dvor mnogo više nego što se to prvotno očekivalo, ako je vjerovati tabloidu National Enquirer. Istoimeni medij prenio je informaciju da kraljica Elizabeta za incident krivi svog sina, 71-godišnjeg princa Charlesa, zbog čega se odlučila poduzeti radikalan korak.

Izvor: Profimedia

Naime, s britanskog dvora nedavno je procurila informacija da će princ Andrew, drugi sin 93-godišnje kraljice i brat Charlesa zbog svojih nedaća biti razriješen svih kraljevskih časti koje su mi pripale po rođenju zbog veze s Jeffreyem Epsteinom, optuženim pedofilom. No, kako ističe izvor s dvora, sankcije neće stati samo na Andrewu. 'U njenim očima Charles je gotovo jednako kriv za nastalu situaciju. On je uvijek bio odgovorniji sin koji je trebao urazumiti Andrewa i na taj se način cijela situacija mogla izbjeći. Ovako je kruna ponovno osramoćena i to ne može proći nekažnjeno pa makar se radilo o njenim sinovima', govori izvor koji je potom otkrio još šokantniji zaplet. 'Obojica će biti razriješena njihovih časti, a sve nade u spas krune, 93-godišnja kraljica polaže u svog unuka Williama koji će ju naslijediti', otkrio je izvor, usput počastivši čitatelje slikovitim prizorom iza kulisa.

Izvor: Profimedia

'Kada se Charles vratio s nedavnog putovanja iz Novog Zelanda, kraljica ga je pozvala u svoje privatne odaje sasuvši drvlje i kamenje na nesuđenog prijestolonasljednika zbog činjenice što nije spriječio raskalašeno ponašanje princa Andrewa', zaključio je izvor. Vijest koja je u medijima odjeknula poput praska još uvijek nije službeno potvrđena s britanskog dvora, pa se ne može sa sigurnošću reći koliko istine u njoj ima.

Izvor: Profimedia

Tagovi

Najčitanije

Najnovije

loader