Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Zaljubljena u posao i kolegu

Autor Maja Šitum
Autor Maja Šitum

Zvijezda serije ‘Spavači’ upisala je pravo zbog roditelja, no bila je sigurna da je gluma njezina sudbina. pokušala se probiti i u sad-u, ali nakon povratka u rodnu slovačku postigla je zavidnu karijeru

Izvor: Profimedia

Na 30. obljetnicu ‘baršunaste revolucije’, 17. studenoga na HBO-u počela se prikazivati češka kriminalistička drama ‘Spava­či’ u kojoj pratimo Marie i Viktora koji se 1989., nakon 12 godina izgnanstva, iz Londona vraćaju u Prag s vjerom da je promjena u zraku. Glavnu žensku ulogu utjelovila je Slovakinja Tatiana Pauhofo­vá kojoj je tijekom snimanja Prag postao drugi dom.

- Bilo bi mi teško trajno se preseliti u Prag, ali često ga posjećujem jer ondje živi moj otac s partnericom. Rođena sam u Bratislavi i tamo su oduvijek moja dva sidra - kazalište i djed - rekla je prije nekoliko godina glumica koja u intervjuima ističe koliko joj je važna bila spona s djedom Joze­fom s kojim je živjela do 2016., odnosno do njegove smrti.

Izvor: Profimedia

Ova 36-godišnjakinja u djetinjstvu je htjela biti estetska kirurginja, pa patolog, a na kraju se zaljubila u glumu. S deset godina glumila je u seriji ‘Skriatok’, što joj je vrlo brzo donijelo titulu najpoznatije slovačke dječje zvijezde. Znala je da joj je to životni put, a tek je na pragu tridesetih priznala da to mišljenje nije dijelila njezina stroga majka.
- Odrasla sam uz vojnički dril, majka Iveta bila je iznimno stroga i uvijek je htjela da se bavim nečim što ima vrijednost. Sve što sam radila moralo je biti savršeno. To je bilo vrlo frustrirajuće - opisala je.

Počela je nizati uspjehe u filmovima, serijama i kazalištu (članica je nacionalnog teatra), a osim uloga, publiku su zanimale njezine veze o kojima nije htjela govoriti. Ipak, poznato je da je od 2003. do 2011. bila u vezi s kolegom Tomášem Maštalí­rom. Nakon prekida godinu dana provela je s plesačem Danielom Antálekom, pa je dvije godine bila sretna uz poduzetnika Martina Val’ovskyja. Veza je navodno pukla jer su oboje imali prenatrpane poslovne rasporede i nisu se stigli viđati. Danas je u sretnoj vezi s deset godina mlađim majstorom tona Jonathanom Pastirčákom.

Najčitanije

Najnovije

loader