Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Martina Štritof: 'Ja sam imala najveću tremu'

Autor N.R.
Autor N.R.

Divasica nam je ispričala detalje o večeri koju nikada neće zaboraviti

Izvor: Instagram

Nakon točno 14 godina, ponovno se okupila grupa Divas, koja je nekada žarile i palile glazbenom scenom. U punom sustavu, Marija Husar Mlinac, Maja Vučić, Martina Štritof i Ivana Husar Rimac su na božićnoj zabavi portala Super1, otpjevale svoje hitove, a osmijeh na licu nisu mogle sakriti. Kako je sve bilo, je li imala tremu, nedostaje li joj karijera i čime se sada bavi, za Story.hr je ispričala Martina.

'Točno 14 godina je prošlo. Do prije dva mjeseca, imala sam osjećaj kao da je to bilo u nekom prošlom životu, ali eto, život vas iznenadi', za početak priznaje da je i nju samu cijela situacija iznenadila. Unatoč tome što je prošlo toliko godina, govori nam da je sve izgledalo kao da nikada nije ni stalo. 'Na probama smo baš uživale, mi smo oduvijek obožavale probe i za nas proba ispod tri sata, nije proba', otkrila nam je Martina koja se uz svoje djevojke odlično zabavila na ekskluzivnom nastupu koji je organizirao portal Super1. 

Da je doista bilo nezaboravno, dokazuju i snimke i fotografije sa samog događaja. 'To je možda u cijeloj ovoj priči ono što je nama i bilo najbolje, izmjenjivanje ideja, smijanje i rad. Osjećaj na samom nastupu je bio genijalan, mi smo se jako dobro zabavile, publika je to osjetila i mislim da su posljedica toga sve fenomenalne kritike koje smo dobile', govori nam 43-godišnjakinja kojoj je ovaj nastup promijenio razmišljanje o glazbi, koja je nekoć imala veliku važnost u njezinom životu. Na pitanje nedostaje li joj pjevanje odgovorila je: 'Da ste me to pitali prije par mjeseci, rekla bih ne, ali sada nakon ovog nastupa, situacija se malo promijenila. Ovo vrijeme koje smo nas četiri provele zajedno u zadnja dva mjeseca, unatoč svim drugim obavezama i naporima, jako me emotivno napunilo. Na tome sam jako zahvalna, i to vrijeme s curama za mene je neprocjenjivo', emotivna je Martina kojoj je i ovoga puta najveća podrška bila obitelj.

'Svi su bili jako sretni i pozitivni i maksimalno nas podržavali u tome. Od obitelji pa do naših najbližih prijatelja. Naime cijeli nastup je zapravo bio organiziran u tajnosti, tako da to nismo baš govorile ljudima', govori nam Divasica koja priznaje da je imala veliku tremu. 'Ja mislim da sam ja imala najveću tremu, ja sam ipak imala najveću pauzu, od kad je grupa Divas prestala s radom, ja sam nekako napravila totalni preokret u svom životu i aktivno se oprostila od glazbe', ispričala nam je danas uspješna arhitektica koja od malena gaji veliku ljubav prema uređenju prostora. 'Vjerojatno to ima neku genetsku poveznicu s mojim pradjedom Maksom koji je bio stolar, kaže se da jabuka ne pada daleko od stabla', govori i nadodaje da nikad ne znaš što te u budućnosti očekuje.

Upravo tako gleda i budućnost grupe Divas. 'Ne znam iskreno, za sada je ovo bio ekskluzivan nastup, nismo još imale vremena o tome detaljnije razgovarati, ali sve opcije su otvorene', ne isključuje opciju ponovnog susreta s djevojkama. Naime, s obzirom na to da su oduvijek imale svoju publiku, Martina smatra da je nakon njihova odlaska, ostala praznina na urbanoj glazbenoj sceni. 'Ovaj nastup me vratio u neki prošli život i mislim da mi je zapravo osvijestio da je to jedan važan dio mog života', zaključila je Martina koja sada uživa u majčinstvu, dizajnu interijera i obiteljskom životu sa suprugom Ratkom i kćerkicom Gretom. 

Najčitanije

Najnovije

loader