Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

HITNO HOSPITALIZIRAN Predozirao se dva puta u dva mjeseca

Autor J.P.B.
Autor J.P.B.

U lošem stanju

Izvor: Instagram

Problematična britanska reality zvijezda James Argent hitno je prevezen u bolnicu nakon što se predozirao, i to drugi puta u roku od samo dva mjeseca, prenosi The Sun. Hitna pomoć u dom ovog 32-godišnjaka u Essexu, čija se vrijednost procijenjuje na vrtoglavih 1.3 milijuna funti, stigla je nakon poziva njegovih prijatelja koji su se zabrinuli nakon što im se nije javljao dva dana. Iako su ga pronašli dezorijentiranog, James je u početku odbijao otići s njima u bolnicu. 

Njegov je prijatelj za spomenuti magazin izjavio da je '...bio izgubljen te je izgledao kao da nije jeo danima. Bio je u zabludi da njegovo stanje i nije tako strašno te je sve uvjeravao kako je dobro, ali to nije bila istina. Pati od depresije i godinama se njegovo stanje samo pogoršava', otkrio je izvor blizak ovom televizijskom licu, inače dečku tamošnje reality zvijezde, 38-godišnje Gemme Collins. Upravo je ona u listopadu alarmirala hitne službe nakon što joj se Jason nije javio 12 sati. Kao i sada, i tada su ga pronašli pod prekomjernim utjecajem droga, nakon čega je Gemma odlučila prekinuti vezu, no par je sada opet zajedno. Govoreći o tome, James Argent je nedavno izjavio: 'Gemma me voli do smrti. Bila je zaista zabrinuta kada nije mogla stupiti u kontakt samnom, što razumijem'. 

Nakn posljednjeg incidenta James je, tvrdi njegov prijatelj, čvrsto odlučio izboriti se s 'demonima ovisnosti'. Podsjetimo, liječio se i ovog ljeta, kada se sam prijavio u kliniku za odvikavanje, dok je prije tri godine na Tajlandu potražio pomoć za rješavanje svojih problema s prekomjernim kilogramima i ovisnosti o 'partijanju'. Iste je godine javno priznao kako se bori i s alkoholizmom i ovisnosti o drogama. 

Tagovi

Najčitanije

Najnovije

loader