Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Ima 98 godina i ne prestaje s plastičnim operacijama

Autor J.P.B.
Autor J.P.B.

Ne može prestati...

Izvor: Profimedia

Majka jednog od najslavnijih holivudskih glumaca Sylvestera Stallonea, Jackie Stallone, plijeni pažnju, ali i šokira gdje god se pojavi. Ova je 98-godišnjakinja, naime, jedna od najpoznatijih žrtava prekomjernog podvrgavanja plastičnim operacijama kojima se trudila zadržati svoj mladenački izgled, piše Daily Mail. 

Brojne su intervencije svakako ostavile traga na sada potpuno deformiranom licu ove vremešne astrologinje, koja nikada nije skrivala svoju ovisnost o odlascima 'pod nož'. Jackie, koja će uskoro navršiti sto godina, i danas se trudi prkositi vremenu, pa se tako često može vidjeti na crvenom tepihu u veoma izazovnim izdanjima, koja uključuju kratke suknje i vrtoglave potpetice, kakve je nosila i prije više od pola stoljeća kada je bila profesionalna plesačica. 

Međutim, nekadašnja prirodna ljepotica, složit će se mnogi, sada to više nije, a i sama je priznala kako je svjesna da je brojnim operacijama samu sebe unakazila. 'Osjećam se kao vjeverica s ustima punih lješnjaka. I dalje koristim sva moguća sredstva kako bih izgledala što bolje, no čini mi se da postižem suprotni efekt. Previše sam puta bila na ubrizgavanju filera i zato sad izgledam kao vjeverica kojoj su usta puna lješnjaka', izjavila je prije nekoliko godina u jednom od intervjua, pritom optuživši svog plastičnog kirurga za svoj izgled.

Najčitanije

Najnovije

loader