Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Mirna Berend: 'Izgubila sam dijete, kuću i posao'

Autor T.O.
Autor T.O.

Potresna ispovijest

Izvor: Arhiva Story

Bivša voditeljica Mirna Berend svakako je zapamćena kao jedno od najprepoznatljivijih lica HRT-a, a danas se aktivno bavi promocijom vlastite linije nakita od poludragog kamenja 'Anđeli' i kozmetike pod nazivom 'Anđeoska krema by Mirna Berend'. Ipak, atraktivnu crnku život nije mazio, već joj je zadao nekoliko bolnih udaraca o čemu je progovorila za 24sata, a osvrnula se i na svoje povlačenje sa scene.

mirna berend Izvor: Robert Gašpert

'Nisam se ja povukla. Ja se ne povlačim samo tako. I kad bi se pojavio neki zanimljivi projekt, naravno da bih opet bila na televiziji', započela je Mirna i dotaknula se teškog životnog razdoblje. 'Izgubila sam jedinu kuću koju sam imala, ljubav, imala sam izvanmateričnu trudnoću koja je jako loše krenula. Sve je bilo jako loše, jedino što žalim je što nisam vidjela oči svojeg djeteta. Danas nisam ogorčena ili rezignirana, jedino shvaćam da za sve postoji razlog. To su udarci nakon kojih trebaš ustati', rekla je.

'Izgubila sam dijete, kuću i posao, ali danas sam ipak sretna. To je valjda tako moralo biti', dodala je. Ipak, unatoč svemu, Mirna se nije dala pokolebati, već se okrenula poslu, o čemu je svojedobno pričala i za Story.hr.  Vlastite linije nakita i kozmetičkih preparata sve su popularnije među javnim osobama pa smo Mirnu upitali što ju je potaknulo da započne vlastitu liniju kozmetike. 'Prvenstveno bih htjela naglasiti kako se sve više vraćamo našim bakama i prirodnim receptima, posebno zbog štetnosti okruženja i sastojaka kozmetike', rekla je te dodala kako je, kad nije mogla pronaći ono što odgovara njenoj koži, odlučila kreirati kreme koje će pomoći svakome tko se bori s problematičnom kožom.

Tagovi

Najčitanije

Najnovije