Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Turski zavodnik zbog depresije završio na liječenju

Autor N.R.
Autor N.R.

Teško mu pao prekid s pjevačicom

Izvor: Instagram

Turski zavodnik i milijarder, Sadetin Saran ponovno je glavna tema turskih medija, koji tvrde da je završio u privatnoj austrijskoj klinici kako bi se izborio protiv depresije. Naime, kako govore, ovaj se 55-godišnji poduzetnik ne može pomiriti s činjenicom da je njegova ljubav sa srpskom pjevačicom i njegovom zaručnicom Eminom Jahović završena.

Unatoč tome što je 37-godišnja pjevačica jednom prilikom demantirala prekid, turski mediji i dalje istražuju njihovu vezu. 'Sadetin najviše vremena provodi pored jezera i na bazenu. Istu kliniku je posjetio kada se rastao od supruge Emek 2017. godine', rekao je neimenovani izvor za turske medije i dodao da mu je prekid s Eminom jako teško pao. Uz izjavu izvora, spojili su i fotografiju koju je Sadetin objavio. Naime, na spornoj fotografiji, poduzetnik pozira na nepoznatom jezeru, uz što je napisao: 'Naši životi su baš onakvi kakvo je i okruženje u kojem se nalazimo'.

Srpska pjevačica ove je godine obnovila ljubav s milijarderom. Iako nikada, pa ni sada, nije komentirala navode o svom ljubavnom statusu, nedavno je kratko rekla da je ljubav za nju lijepa i da joj ne smeta što su njihove fotografije procurile u javnost.

Najčitanije

Najnovije

loader