Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Svi pričaju o tome kako se glumac ponio prema tisući djece

Autor J.P.B.
Autor J.P.B.

Ne događa se svaki dan

Izvor: Instagram

Nagrađivani američki glumac i redatelj, Gary Sinise, najpoznatiji po ulozi poručnika Dana u legendarnom filmu 'Forest Gump', oduševio je brojne obožavatelje svojom gestom, prenosi Global News. Ovaj je 64-godišnjak, naime, poveo oko tisuću djece poginulih američkih vojnika u Disneyland, a nekima od njih na petodnevnom izletu pridružili su se njihovi roditelji, pa je tako u legendarni zabavni park u Kaliforniji otišlo čak 1.750 ljudi. 

Dirljive je fotografije s ovog izleta nazvanog 'Snowball Express' podijelio na svome Twitteru te Instagramu a komentari podrške ne prestaju pristizati. 'Bog te blagoslovio na svemu što radiš kako te obitelji ne bi bile zaboravljene', 'Moji nećaci dio su ovog putovanja, tako sam zahvalna na organiziranju toga. Jako su uzbuđeni i sretni', tek su neki od njih. 

Inače, glumac je s organiziranjem podjeta Disneylandu počeo još 2006. godine, kada je, nakon njegove smrti, pročitano pismo poginulog vojnika. U njemu je pisalo kako bi volio da njegova obitelj posjeti upravo taj zabavni park i tu je sve počelo. 'Praznici su često težak period za obitelji koje su nekoga izgubile. Svakog prosinca organiziramo put za djecu iz vojnih obitelji koje su ostale bez jednog roditelja', istaknuo je Gary Sinise.

Tagovi

loader