Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Preminula glumica poznata po sudjelovanju u ratu

Autor J.P.B.
Autor J.P.B.

Ostavila velik trag

Izvor: Instagram

Svijet je potresla vijest da je glumica Sheila Mercier preminula samo mjesec dana prije svog 101. rođendana, prenosi The Mirror. Smrt glumice koju milijuni pamte po ulozi Annie Sugdden iz legendarne serije 'Emmerdale' potvrdio je glasnogovornik njezine televizijske kuće. 'Uvijek je tužno čuti vijest o smrti glumca koji je igrao značajnu ulogu u uspjehu Emmerdela. Pogotovo je to slučaj ako je glumac tu bio od prve epizode i dio obitelji oko koje se serija vrti. Sheila je igrala ulogu marljive, uporne i prizemljene žene. I ona je imala te kvalitete, potrebe programa stavljala je iznad vlastitih. Jako će nam nedostajati', priopćili su s televizijske kuće. 

Sheila je bila jedna od prvih članova glumačke ekipe kada je 'Emmerdale' 1972. godine krenuo sa emitiranjem. No, prije toga glumica se, tijekom Drugog svjetskog rata, pridružila Kraljevskom ratnom zrakoplovstvu te je na kraju postala pomoćnica. Nakon rata, radila je u repertoarskom kazalištu, dobivajući mnoge poznate kritike. Ipak, njezina karijera kreće 'uzlaznom putanjom' upravo njezinim angažmanom u 'Emmerdaleu'. 

Inače, glumica je 42 godine bila u braku s glumcem Peterom Mercierom, koji je umro 1993. godine. Par je dobio sina Nigela, koji je također radio u filmskoj industriji, međutim, umro je prije dvije godine u 64. godini. Shelila je u svojoj autobiografiji otkrila i kako ima kći za koju nitko nije znao. Naime, u ratu je bila silovana od strane vojnog časnika te je zatrudnjela. Djevojčicu je dala na posvajanje, ali joj se kći javila trideset godina kasnije, kada su se i upoznale. 

loader