Prije točno godinu dana, u obitelj hrvatskog rukometaša Mirka Alilovića stigao je treći sin, Ante. Kako su ga tada s nestrpljenjem čekali, sada s velikim veseljem slave njegov prvi rođendan. Mirkova supruga Iva na društvenim je mrežama objavila niz fotografija koje su obilježile njegovu prvu godinu. Sreću nije skrivala, pa mu je posvetila i emotivnu poruku.

'Sretan ti rođendan, naše malo 'ne tribalo'. Volimo te najviše na svijetu i sretni smo što smo baš mi izabrani da budemo tvoji roditelji', napisala je Iva kratko, ali slatko. Ubrzo nakon objave počele su pristizati čestitke. Iako je dan tek započeo, malenog Antu sigurno očekuje uzbudljiv dan uz puno smijeha i veselja. 

Podsjetimo, iako je u trećoj trudnoći imala komplikacija, Iva je sve zaboravila kada je maleni stigao na svijet. 'Najveće blaženstvo je kada čovjek rađa čovjeka. Nema ljepše stvari od toga. Čovjek se žrtvuje za drugog čovjeka, ali trudnoća fizički i psihički iscrpljuje naš organizam i nije nimalo laka za ženu. No na kraju taj radosni trenutak porođaja novog čovjeka zatomljuje sve psihofizičke poteškoće trudnoće i čini me radosnim', rekla nam je tada. Par uz malenog ima još dva sina, Ivana i Matu.