Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Domaće zvijezde otkrivaju što očekuju od 2020. godine

Autori N.R. Autori J.P.B.
Autori N.R. Autori J.P.B.

'Lokot na usta, tenisice na noge i nova godina može početi'

Izvor: Instagram

Kada netko spomene Novu godinu, prve asocijacije su najveći tulum u godini i novogodišnje odluke i želje koje očekujemo u sljedećoj. Bez obzira na to o kakvoj odluci se radi, bitno je da navodi čovjeka na poboljšanje i pogled prema naprijed. Upravo o tome smo razgovarali s četiri domaće zvijezde - glumicom Katarinom Strahinić, televizijskim voditeljem Daliborom Petkom, pjevačem Marijem Rothom i radijskim i televizijskim voditeljem Erminom Preljevićem. 

Iako nije razmišljala o donošenju novih odluka, Katarina Strahinić priznaje da će se potruditi biti bolja kći, sestra, prijateljica, djevojka i osoba. 'I odlučila sam se definitivno više posvetiti nekim svojim projektima pa ćemo vidjeti kako će me 2020. poslužiti', otkrila nam je i priznala da još ne zna gdje će proslaviti Novu godinu. 'Mislim da ću se u gradu naći s prijateljima i obitelji, a onda kud nas put odvede. Tako je bilo i prošle godine i bilo je super', rekla nam je Katarina, koja se boji da će možda ostati i kod kuće, s obzirom na to da ju je uhvatila viroza. 'Odmah poslije dočeka počinje snimanje, pa ga možda dočekam spremna i odmorna', zaključila je uvijek nasmijana Katarina.

Da nema neke posebne planove za doček otkrio je i Dalibor Petko. 'Nekako to uvijek ispadne spontano. Prošle godine sam se dogovorio u četiri popodne na Silvestrovo. Ne gledam na taj dan kao nešto posebno, više kao uobičajeni izlazak vikendom, s tom razlikom da malo ranije izađem iz stana', govori nam jedan od omiljenijih televizijskih voditelja. Za razliku od Katarine, on ima odluku koju će nastojati slijediti. 'Definitivno dijeta. Dotukli su me ovi posljednji tjedni i tome moram stati na kraj. Lokot na usta, tenisice na noge i 2020. može početi', odlučno je zaključio.

Za razliku od prethodnih zvijezda koje će Novu dočekati uz party, pjevač grupe Vigor Mario Roth i ovog će puta to odraditi uz nastup. 'Već godinama tako ispraćam staru godinu i nekako mi je to postalo potpuno normalno. Ove godine smo u Čakovcu na trgu i siguran sam da će biti ludo i nezaboravno, kao i svake godine. Ono što ističe je to da on prave odluke pokušava donositi svaki dan. 'Da budem bolji čovjek, da više pažnje i vremena posvetim ljudima koje zaista neizmjerno volim', govori Mario koji smatra da je život doista kratak i da ne postoji šansa za reprizu. 'Svaki dan se zahvaljujem na svemu što imam i tako ću i nastaviti. Zahvalnost je sve, jer ako smo zahvalni i na ono malo, imat ćemo puno više. Zaista funkcionira', veseli se 2020. godini.

Razloga za veselje za iduću godinu ima i voditelj Ermin Preljević. Naime, kao što nam je i svojevremeno rekao, njegova najveća želja bilo je putovanje na Kubu. Izgleda da je 2019. bila dobra, jer početkom iduće godine napokon će to i ostvariti. 'Bit će to dobar start u novoj godini', s veseljem nam je rekao i priznao da ima nekoliko planova koji već neko vrijeme čekaju realizaciju. Što se dočeka tiče, ni on nema konkretan plan. 'Ako ne bude radno, onda će to biti s obitelji, nećakom, psom i prijateljima iz Engleske. U svakom slučaju, bit će kućna varijanta', zaključio je Ermin koji uz Katarinu, Dalibora i Maria, svima želi sve najljepše u 2020. godini. 

Izbor Urednika

Royals