Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Novi korak u vezi Sare i Marina iz 'Života na vagi'

Autor J.P.B.
Autor J.P.B.

Postaje sve ozbiljnije

Izvor: Instagram

U RTL-ov show 'Život na vagi' Sara Sitarić iz Ladimirevaca i Marin Marišić iz Zadra prijavili su se s jednim ciljem - željeli su izgubiti kilograme. Međutim, nisu niti sanjali da će upravo u emisiji naći i ljubav. Ovaj slavonsko-dalmatinski par sada uživa u zajedničkoj sreći, a bez obzira na kilometre koji ih dijele, njihova veza postaje sve ozbiljnija. Sara je tako za RTL otkrila kako su im se i roditelji međusobno upoznali. 

'Ispalo je skroz spontano. Moji mama i tata su išli za Pag pa su odlučili stati u Zadru i svratiti do Marina i tako su se svi međusobno upoznali, a prvi susret završio je kuhanjem slavonskog čobanca! No, tu nije kraj jer kada su se vraćali s Paga ponovno su odlučili stati u Zadru, ali ovaj je put na kulinarskom repertoaru bila je dalmatinska peka', kroz smijeh je otkrila Sara koja je, dodaje, zadovoljna kako je prošlo upoznavanje s Marinovom majkom, bakom, sestrom i nećakom. Progovorila je i o planovima za budućnost. 'Mi smo spontani i dogovaramo se kada ćemo se vidjeti, ovisno kako tko ima vremena. Bitno da nam je lijepo i da se volimo, a za ostalo ćemo lako', zaključila je ova 18-godišnjakinja. 

Podsjetimo, Sara je ušla u show sa 137,7 kilograma, a na posljednjem vaganju imala je 103 kilogramag, odnosno izgubila je njih 34,7. Marino je dogurao do finala showa. Imao je 167,1 kilograma na prvom vaganju, a u međuvremenu je izgubio 57,9 te sada ima 109,2 kilograma.

Tagovi

loader