Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

'Potiskivala sam emocije svime što se našlo na stolu ili frižideru'

Autor N.R.
Autor N.R.

Bivša BB stanarka otvorila dušu

Izvor: Instagram

Nikita Dajčer, bivša je natjecateljica Big Brothera koji se emitirao 2018. godine. Ova 30-godišnjakinja dolazi iz Lovrana i vlasnica je kozmetičkog salona, što smatra svojim najvećim uspjehom. Ipak, ono čime je također ponosna je njezina fizička transformacija koju je podijelila na društvenim mrežama. Kako je i sama svojevremeno rekla, već se godinama bavi zumbom i powerliftingom, što joj je uistinu pomoglo u ostvarenju cilja - skidanju kilograma.

'Ne sramim se ove objave. Ne sramim se niti malo. Dapače ponosna sam na nju, ponosna na onu 'after' fotografiju. Ponosna na ono što sam bila tada u tom periodu, nesretna i nezadovoljna. Potiskivala emocije trpajući u sebe sve što se našlo na stolu ili frižideru. Mislila sam da će tada ta tuga proći, da ću se osjećati bolje. Ali guess what. Nije. Nije ni malo. Ali i to je ok, i takvi padovi se događaju da bi jednom ustali i postali bolja verzija sebe. Da bi naučili voljeti sebe moramo ispraviti ono što ne volimo o sebi, a ne skrivati to isto u sebi i nadati se da će preko noći nestati', otvorila je dušu Nikita, koja priznaje da se i danas zna naći u začaranom krugu emocija, tuge, bijesa i razočarenja. 

Ono što trebate je pogledati sebe u ogledalo i zapitati se tko ste zapravo i jeste li zadovoljni sobom

Kako je i sama uspjela u svom cilju, savjetovala je svima da porade na sebi, jer je to ono najbitnije. 'Ono što trebate je pogledati sebe u ogledalo i zapitati se tko ste zapravo i jeste li zadovoljni sobom. Pobjednici ste ako jeste, a ako niste učinite da budete', govori 30-godišnjakinja koja s ponosom zaključuje da ljude nikada ne bi trebalo brinuti što drugi misle o njima, jer je jedino važno ono što misle o sebi samima.

loader