Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Nevena Rendeli Vejzović progovorila o odlasku s HRT-a

Autor N.R.
Autor N.R.

Napokon se oglasila

Izvor: Robert Gašpert

Krajem prošle godine, nešto prije Božića, odjeknula je vijest da Nevena Rendeli Vejzović odlazi s HRT-a nakon dugi niz godina. Kako nam je tada rekla da još ništa ne može komentirati, napokon se oglasila putem društvenih mreža i progovorila o teškoj odluci. Naime, kako je napisala na Instagramu, 38-godišnjakinja se oprostila od svojih kolega, što je završilo i pokojom suzom.

'Kraj jedne ere za mene. Početak nove, nadam se, još bolje', napisala je uz fotografiju na kojoj pozira ispred zgrade Hrvatske radio televizije. Uz to, podijelila je i posljednje trenutke sa svojim kolegama pa je priznala da je pala i suza dok se opraštala sa stilisticom Natašom Svekler. Brzo nakon objave javili su joj se mnogi prijatelji i kolege i poželjeli joj sreću u svemu što ju tek očekuje. 'Volim ljude koji imaju hrabrosti započeti nešto novo i koji slijede svoje snove. Sretno u ostvarivanju ciljeva', napisala joj je jedna pratiteljica kojoj su se pridružili i mnogi drugi.

Podsjetimo, na HRT, ova 38-godišnjakinja, stigla je jako mlada, a prvi angažman bio joj je u emisiji 'Reci mi što čitaš'. Od 2007. godine postaje stalna zaposlenica te je u redakciji Zabavnog programa vodila emisije 'Hrvatska uživo', 'Život uživo sa stilom', 'Malo misto', 'Splitski festival', '30 u hladu' i 'Nedjeljom poslijepodne'. Kako i sama kaže, sve to sada ostaje iza nje, jer ju očekuju novi izazovi i planovi koje s nestrpljenjem očekuje. 

loader