Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Kate Middleton nikad nije izgledala lošije

Autor M.A.
Autor M.A.

Teško se nosi sa skandalom koji potresa cijelu obitelj

Izvor: Profimedia

Nakon što su princ Harry i Meghan Markle abruptno objavili kako više neće obnašati kraljevske dužnosti, malo tko je obraćao pažnju na događaj zbog kojeg je upravo Kate Middleton trebala biti u centru pažnje. Naime vojvotkinja od Cambridgea jučer je napunila 38 godina, ali sudeći po izdanju u kojem su ju sinoć uhvatili paparazzi, nije se najbolje provela. 

Izvor: Profimedia

Inače uvijek ozarena Kate sinoć se vratila na dvor u društvu jednogodišnjeg princa Louisa, a njenom standardnom smiješku na licu nije bilo ni traga. Naprotiv, vojvotkinja je bila blijeda kao krpa, a ukupan dojam iscrpljenosti upotpunili su podočnjaci i zabrinuti izraz lica koji se mogao primijetiti kroz staklo luksuznog automobila u kojem se vozila. Ako je vjerovati natpisima britanskih medija, Kate je čitav dan provela u društvu obitelji, ali nakon skandala koji potresa cijelu Britaniju, ali i svijet, nije mogla svečano proslaviti rođendan kao što je prvotno bilo u planu. 

Izvor: Profimedia

Podsjetimo, Harry i Meghan napustili su kraljevske dužnosti zbog iznimnog pritiska medija i javnosti kojeg su u posljednje vrijeme počeli osjećati. Također, izjasnili su se da u budućnosti žele postati financijski neovisni zbog čega su se odrekli novca poreznih obveznika, dok će život balansirati između Velike Britanije i Sjeverne Amerike. 'Ovakav geografski balans omogućit će nam da sina odgajamo uvažavajući kraljevsku tradiciju u kojoj je rođen, dok ćemo s druge strane našoj obitelji osigurati prostor i mogućnost da se usredotočimo na sljedeće poglavlje, uključujući pokretanje našeg novog dobrotvornog entiteta. Radujemo se dijeljenju svih detalja ovog uzbudljivog koraka, dok ćemo nastaviti surađivati s Njezinim Veličanstvom Kraljicom, Princem od Walesa, Vojvotkinjom od Cambridgea i ostalim važnim članovima', stoji u priopćenju kojeg su objavili vojvoda i vojvotkinja od Sussexa.

Najčitanije

Najnovije

loader