Neda Arnerić, jedna od najpoznatijih glumica u bivšoj Jugoslaviji, najpoznatija po ulozi u filmu 'Ko to tamo peva', pronađena je mrtva u vlastitom stanu u Beogradu, prenosi srpski Kurir. Preminula je u 67. godini, nakon što se već nekoliko mjeseci pričalo o njezinom kritičnom zdravstvenom stanju. Detalji još nisu poznati, ali policija i Hitna pomoć trenutno su na mjestu događaja. 

Podsjetimo, Neda je bila na rubu smrti u ožujku prošle godine, kada je popila 20 tableta za smirenje u kombinaciji s lijekovima za hipertenziju, odnosno povišeni krvni tlak. Nakon što je puštena iz bolnice, vratila se svojoj najvećoj ljubavi - glumi. Još kao srednjoškolka je znala čime se želi baviti kad odraste. Želja joj se ostvarila pa je tako kroz godine glumila u seriji 'Otpisani', ali i filmovima 'Haloa-praznik kurvi', 'Sutjeska' i američkom filmu 'Shaft in Africa'. 

Posljednjih godina kao da nije imala sreće u privatnom životu. Nakon što je 2016. godine pala s trećeg kata i zadobila teške ozljede, početkom prošle godine izgubila je supruga Milorada, s kojim je bila više od 30 godina. Tuga je bila ogromna, pa je tako i tužnu vijest objavila tek nakon mjesec dana.