Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Lana Jurčević na najvećoj prekretnici u životu

Autor A.S.
Autor A.S.

'Proteklih godinu i pol bilo je i lijepo i teško'

Izvor: promo

Lana Jurčević, 35-godišnja pjevačica uspješno gradi glazbenu karijeru u Hrvatskoj. Na svom Instagram profilu u podužem postu osvrnula se na životni poziv koji je odabrala. Iako njezina karijera traje već 15 godina, neumorna pjevačica, sve do nedavno, nije uzela predah. Međutim, dogodilo se to da godinu i pol dana, vrijedna pjevačica nije ušla u studio, a sve zbog, kako kaže 'najveće prekretnice' u svom životu.

 'Nikad nisam u pitanje dovela pjesme, odustajanje, prošla sam sve faze odrastanja i sazrijevanja kroz posao', objašnjava Lana. 'Onda se dogodi da godinu i pol ne objavim baš ništa. Muk. Ta godina i pol bila je i lijepa i teška i čudna i zanimljiva. Jedino što mogu reći da sam na najvećoj prekretnici u svom životu i da se svašta promijenilo', rekla je Lana i zahvalila obožavateljima koji ju vjerno prate. 

Koja je to 'prekretnica' i što se to promijenilo nije otkrila. Međutim, kako je njezin kozmetički brend 'La Piel' naišao na velik uspjeh, između redaka se može iščitati kako se možda pjevačica želi u potpunosti 'baciti' u poduzetničke vode i pjevanje staviti u drugi plan. Da ima veliku podršku svojih poznatih kolega da se vidjeti iz komentara ispod spomenute objave. Mogli su se tu naći brojni emotikoni srca i poljubaca od kolegica i kolega, a zanimljiv je komentar i njezina prijatelja Dalibora Petka. 'Ajde snimaj nešto, dosadno je bez tebe', napisao je voditelj. Znači li to doista da pjevačku karijeru ostavlja iza sebe? Lana se po ovom pitanju zasad još nije izjasnila. 

Najčitanije

Najnovije

loader