Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Trump pred gomilom posramio glumca koji je htio biti prisan

Autor I.K.K.
Autor I.K.K.

Sigurno se osjećao glupo

Izvor: Profimedia

Čak ni velike hollywoodske zvijezde nemaju svaki dan priliku susresti američkog predsjednika, ali takva se prilika pružila 49-godišnjem glumcu Vinceu Vaughneu na utakmici američkog nogometa na sveučilištu u New Orleansu. No kad je htio s njim izmijeniti prisnu i prijateljsku gestu, kontroverzni prvi čovjek SAD-a Donald Trump uspio ga je posramiti. Snimka tog susreta isplivala je na Twitteru i na njoj se može vidjeti kako se šarmantni glumac osjećao pomalo glupo, iako to nije dao do znanja predsjedniku.

Vince Vaughn Izvor: Twitter screenshot

Trump i njegova supruga Melania sjedili su u publici, pa je Vince iskoristio priliku da kratko s njima porazgovara. Potom se pozdravio od 73-godišnjeg predsjednika i rukovao s njim, međutim, to mu nije bilo dovoljno. Pružio je i dlan kako bi mu Trump 'dao pet' kao 'frendu', ali je predsjednik to izignorirao. Vinceova ruka ostala je visiti u zraku, a on se malo zacrvenio. Šteta što se na snimci nije čuo i razgovor između njih zbog pjesme koju je na travnjaku izvođač pjevao pred početak utakmice.

Podsjetimo, Vince je popularan glumac komedija, a prošle godine je snimio 'Fighting With My Family', film o hrvačkoj zvijezdi koja je postala akcijski junak u Hollywoodu, Dwayne 'The Rock' Johnsonu.Trenutno radi na dramskoj komediji 'The Last Drop', gdje će uz njega glumiti irska glumica, 50-godišnja Sharon Hogan.

Izbor Urednika

Royals