Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Djevojka Ivana Šarića nakon njegove operacije: 'Mir i tišina'

Autor A.S.
Autor A.S.

U bolovima je i nepokretan

Izvor: Instagram

Omiljeni stand up komičar, 29-godišnji Ivan Šarić završio je nedjelju u Vinogradskoj bolnici u Zagrebu s velikim bolovima u kralježnici. Objavio je na svom Instagram profilu fotografiju na kojoj leži na bolničkim nosilima, a ovo nije prvi put da dečko bivše manekenke, 37-godišnje Korane Gvozdić, ima ozbiljnih problema s kralježnicom. Samo za Story.hr Ivan je tada otkrio kako je nepokretan te da mu ne 'gine operacija'. Korana je, sada, na svom Instagram profilu otkrila kako je sve prošlo u redu. 

'Da! To je taj mir i tišina. Operacija je super prošla, Ivan je dobro. Sad gleda kapke iznutra, a ja ga još malo pazim i onda prepuštam ljudima u bolnici. Ogromno hvala profesoru Rotimu i docentu Sajku, te svima koji ste i njemu i meni slali poruke podrške. Ljudi, vi ste divni!', napisala je Korana uz fotografiju nje i Ivana koji spava.

Podsjetimo, Ivanovi problemi s kralježnicom počeli su krajem studenog prošle godine, kad je na Instagramu obavijestio pratitelje kako mu je nešto puklo u kičmi. Pao je na pod i nije se mogao pomaknuti. Hitna nije dolazila dulje od dva sata, pa mu je prijatelj pomogao s injekcijom i naredio mu strogo mirovanje. Komičar ga nije poslušao i ipak je uz pomoć štapa za hodanje automobilom krenuo put Rijeke, gdje imao obaveze. Nažalost, nešto slično ponovno mu se dogodilo 9. siječnja, kad se ponovno javio preko Instagrama iz bolnice, no ni tada nije otkrio točno dijagnozu svog zdravstvenog problema.

Najčitanije

Najnovije

loader