Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Ljubavnici: 'Naše bolje polovice osuđene su na to da nam moraju vjerovati'

Autor J.P.B.
Autor J.P.B.

Dečki iz popularnog benda otkrili su nam kako se nose sa slavom

Izvor: Instagram

Mario Regelja, Igor Stanković, Kristijan Slavić, Borna Biondić i Stjepan Malkoč, zajedno poznati kao 'Ljubavnici', zagrebački je bend koji je prošle godine 'zatresao' domaću glazbenu scenu. Njihovi hitovi svakodnevno se 'vrte' na radiostanicama, a jedna od njihovih posljednjih pjesama, 'Ništa nije slučajno', primjerice, 'zaradila' je nominaciju za prestižnu nagradu 'Cesarica' te ušla na treće mjesto nacionalne top liste. Ipak, priznali su nam, najomiljeniji su među ženskim dijelom publike, pa im mobiteli ne miruju od poruka koje im pristižu 'od 0 do 24'. Za Story.hr simpatična je petorka otkrila jesu li očekivali toliku popularnost, kakve poruke im stižu te kako izgledaju susreti s obožavateljima, kako na sve reagiraju njihove 'bolje polovice', uživaju li simpatije i muškog dijela publike, a ekskluzivno su nam otkrili i kakvo iznenađenje pripremaju obožavateljima.

Jeste li, kada ste započinjali karijeru, očekivali ovakav feedback, pogotovo od ženskog dijela publike?

Haha, ni u snovima. Naravno da smo se nadali pozitivnim reakcijama, ali definitivno ne u ovako kratkom roku, samo tri godine od postojanja benda. Svatko od nas prošao je već neki put na sceni s našim renomiranim imenima i okusio popularnost kod ženskog dijela publike, ali definitivno ne ovako kao što je sada dok smo pod imenom 'Ljubavnici'.

Je li vam bilo teško snaći se u ulozi javnih osoba?

Ma nekada sve to može biti neobično, ali najvažnije je da se trudimo biti 'mi', da se ne bismo pogubili u svemu tome. Lako se čovjek navikne na dobro, a popularnost kroz koju prolazimo gledamo kao vjetar u leđa jer nam daje do znanja da smo na pravome putu i da cijeli ovaj trnoviti put koji prolazimo nije uzaludan.

Koliko ste, otprilike, poruka obožavateljica primili? Postoje li neke koje su vam se posebno urezale u pamćenje? Odgovarate li na njih?


Jao.... Primamo ih svakoga dana, i danas smo primili nekoliko. Ako ne brojimo pojedine osobe koje nam se skoro svakog dana javljaju, sigurno smo dobili nekoliko tisuća poruka raznih obožavateljica, i to ne samo iz Hrvatske. Poruke nam stižu iz Slovenije, Njemačke, Australije, Makedonije... Ima svega, neke nas, naravno, nasmiju do suza, a neke su toliko bizarne da se zapitamo koji je sljedeći korak.

U početku, dok još nismo razumjeli kako te stvari funkcioniraju, redovito smo odgovarali na poruke, što se puno puta nije pokazalo kao pametan potez...

 U početku, dok još nismo razumjeli kako te stvari funkcioniraju, redovito smo odgovarali na poruke, što se često nije pokazalo kao pametan potez... Naravno, i sada bismo mi rado odgovarali na poruke, no vremena je sada sve manje i manje te često ne stignemo pratiti poruke, već se time bavi naš tim ljudi koji nas vodi. Međutim, poruke nam nikad nisu stvarale problem, ali zato jesi pozivi ljudima koji nas vode. Pojedinci pronađu brojeve našeg menadžmenta pa misle da su to naši brojevi. Ispričavamo se svima koji nisu spavali zbog nas! :)

Javljaju li vam se i muški obožavatelji?

Ima ih jako puno... I to od uglednih poznatih hrvatskih javnih osoba, pa do muškaraca koji svakodnevno šalju ili poruke ili kreiraju Instagram storyje o nama. Imamo jednog obožavatelja iz Bugarske koji nas prati doslovno svakog dana i redovito se čujemo. Uglavnom, svi su super i nitko nije napasan niti ima krive namjere.

Prilaze li vam fanovi i uživo? Kako izgledaju ti susreti?

Toga ima najviše! Ne prođe koncert da nema suza, 'mora' fotografiranja, autograma, čokolada, plišanaca… Svi su simpatični, naravno, na početku sramežljivi, ali kad shvate da smo mi jedna normalna ekipa odmah se opuste i vrlo nam je drago popričati sa svakime od njih, naravno, koliko nam to raspored dopusti.

Kojoj dobnoj skupini pripada najveći broj vaših obožavatelja? Kako na sve to reagiraju vaše djevojke/supruge? Ima li ljubomore i kako to rješavate?

Stvarno svega ima, od mališana, djevojaka našeg godišta, pa do ozbiljnih gospođa. Naravno, najviše ima obožavatelja naših godina koji nas redovito prate na koncertima, ima čak i sigurno desetak koji ne propuste naše koncerte makar oni bili kilometrima daleko. Naše bolje polovice su navikle na to, vjerujemo da je to nekada jako teško, ali hvala Bogu razumiju i taj dio ovoga posla pa su osuđene na to da moraju vjerovati nama. Ne znamo jesu li malo ljubomorne dok radimo, ali mi smo zaista dobri dečki.

Smeta li vam ponekad pažnja koju dobivate? Koje su, prema vašem mišljenju, lošije strane statusa poznate osobe?

Mi se ovime bavimo jer volimo glazbu. Svaki novi obožavatelj nas veseli. Godi nam pažnja jer ona je dokaz da se naš trud isplatio i to nam je motivacija da budemo još bolji.

Godi nam pažnja jer ona je dokaz da se naš trud isplatio

 Ono što sa sigurnošću možemo reći jest to da nam popularnost nije udarila u glavu. Mi se ne zanosimo time, mi se vodimo time da budemo dobri, bolji, najbolji…

I jedna ekskluziva! Budući da nam je ime 'Ljubavnici', a odluka benda od početaka je da ćemo raditi i pisati o ljubavi te da ćemo svako Valentinovo naše obožavatelje počastiti novom ljubavnom baladom, početkom veljače izlazi naš novi singl baš povodom Dana zaljubljenih.

Tagovi

Najčitanije

Najnovije

loader