Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Nakon pogrešnih dijagnoza, glumica zamalo preminula od infarkta

Autor J.P.B.
Autor J.P.B.

Izbjegla tragičan kraj

Izvor: Profimedia

Američka glumica Dot-Marie Jones, najpoznatija po svojoj ulozi u glazbeno-humorističnoj seriji Glee, obožavateljima na društvenim mrežama priznala je kako se oporavlja od teškog infarkta, otkrivajući kako je 'pravo čudo da je živa', s obzirom da je prije srčanog udara iz bolnice poslana kući s pogrešnom dijagnozom - i to dvaput. 

Kako bi obavijestila, ali i educirala pratitelje, ova je 56-godišnjakinja na Instagramu objavila dvije fotografije svoje arterije, koja je prije udara bila 99 posto začepljena. 'Želim ovo podijeliti s vama! Ove dvije fotografije prikazuju lijevu koronarnu arteriju koja šalje krv većem dijelu srca te se često naziva i 'onom koja ljude čini udovicom ili udovcem'. Na fotografiji s crvenim kružićem može se vidjeti 99-postotna blokada. Druga, pak, prikazuje istu arteriju nakon postavljanja stenta. Ovo je sada moje srce. Jučer sam doživjela infarkt, nakon čega mi je napravljen angiogram te postavljen stent kako bi ubrzao protok krvi', rekla je Dot-Marie, pa opisala što je prethodilo napadaju koji je zamalo završio s tragičnim posljedicama.
'Kada sam hodala, osjećala sam pritisak i pečenje u prsima. Tada bih stala, a neugodan osjećaj bi prošao.

Kada sam hodala, osjećala sam pritisak i pečenje u prsima

 Otišla sam liječniku koji je rekao da je riječ o bronhijalnim grčevima. Međutim, tjedan dana kasnije stanje se pogoršalo, no ovog puta dijagnosticirana mi je astma te sam dobila inhalator koji mi nije pomogao. Ne prestajte postavljati pitanja o bilo kakvim simptomima koje osjećate u predjelu srca! Žene imaju drugačije simptome nego muškarci. Ja sam prava sretnica i zaista sam blagoslovljena što sam još uvijek ovdje. Zahvaljujem vam svima na ljubavi, volim vas', napisala je glumica.

Najčitanije

Najnovije

loader