Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivana Kindl: 'Razgovaram sa smrdljivim martinima i paucima, oni to vole'

Neobična navika

 Izvor: Instagram

Domaća pjevačica, 41-godišnja Ivana Kindl, nikada nije skrivala činjenicu koliko voli životinje, posebno pse i mačke. Štoviše, nedavno je na vrat istetovirala ni manje, ni više nego - mačku. No, dok simpatiziranje umiljatih pasa i mačaka nije ništa neobično, pjevačica je sada otkrila kako obožava baš sve životinje, pa i one od kojih većina nas zazire. 

Sa pratiteljima na Instagramu ova je Požežanka podijelila crno-bijelu fotografiju na kojoj leži i grli psa. 'Volim sve životinje, sve te drage i dobre duše od kojih bi mogli puno naučiti. Terapeutski djeluju, smiruju, daju se bezrezervno, dajem im se i ja svim srcem. 

Apsolutno sve vrste vole kad razgovaraš s njima

  Apsolutno sve vrste vole kad razgovaraš s njima jer preko glasa mogu osjetiti vibru. Vibra je svima njima najvažnija', rekla je pjevačica pa otkrila zanimljive detalje. 'Tako ja razgovaram i s noćnim leptirima koji ulete, smrdljivim martinima i paucima. I svi to vole. Dvaput mi je noćni leptir sletio (jednom na ruku, drugi put na obraz) kad sam ih spašavala od svojih miceka i pričala im usput. Paukovi su mutirali, zna ih biti baš gadnih za vidjeti, ali sve ih ulovim i pustim van. Smrdljivi martini su presimpatični, s njima sam si isto dobra', rekla je Ivana, a jednu je pratiteljicu zanimalo kakva je sa žoharima. 'Kada velike vidim, onda vrištim', otkrila joj je glazbenica. 

Podsjećamo, ovoj će ljubiteljici četveronožaca Božić ostati u tužnom sjećanju, jer ju je upravo na taj pogodila smrt mačka Woodyja. O tome je obavijestila i svoje pratitelje na Instagramu, gdje je objavila fotografiju uginulog člana njene obitelji.'Počivaj u miru najdraži Woody, prebrzo si nam otišao, iznenada, na Božić. Ne mogu vjerovati da ovo pišem, teško mi je vjerovati u to. Bube moj', napisala je tada Ivana, koja je uvijek rado govorila o svojoj ljubavi prema mačkama. 'Ta prekrasna stvorenja mi uljepšavaju život godinama i nezamisliv mi je život bez mačaka. Imam ih troje doma i još toliko vanjskih mačaka, uličara, o kojima brinem', otkrila je u vrijeme dok je Woody još bio živ. 

Tagovi

Magazin

Royals