Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivana Paradžiković: 'Zaljubila sam se'

Autor I.G.

Ne skriva

 Izvor: Dražen Kokorić

Voditeljica i urednica emisije ‘Provjereno’, 38-godišnja Ivana Paradžiković, o svom privatnom životu nevoljko govori pa tako obožavatelji, osim pokoje objave na Instagramu, nemaju često priliku dobiti uvid u 'crtice' iz života omiljene im voditeljice. Međutim, posljednjom objavom, jedno od omiljenih lica Nove TV, ugodno je iznenadilo brojne pratitelje otkrivši kako je zaljubljena.

Ivana Paradžiković Izvor: Instagram (Screenshot)

'Zaljubila sam se', napisala je kratko 38-godišnjakinja ispod fotografije Jima Rollanda, poznatog i kao 'Jimmy Sax', nevjerojatnog saksofoniste i zabavljač koje se specijaliziralo u žanrovima freestyle housea, deep, funk i elektro glazbe. 'Glazba je sve', kratko je dodala voditeljica koju je, ako je suditi prema objavi, izvedba pjesme 'No Man No Cry' koju Jimmy izvodi u objavi, očito jako dojmila.

Ivana Paradžiković Izvor: Dražen Kokorić


Inače, Ivana je ponosna majka 13-godišnjeg sina Huga, za kojeg ne skriva kako joj je svojim rođenjem život promijenio u potpunosti, a da osim Huga ima još jednu ljubav u životu, otkrila je i u posljednjem razgovoru za Story. 'Ljubav je smisao života. Ne volim govoriti o privatnom životu jer mislim da je irelevantan za posao koji radim, ali naravno da bez ljubavi ne mogu živjeti. To je osnova i pokretač svega, a ima sreće i na tom planu', tajanstveno je priznala 38-godišnjakinja.

Magazin

Royals