Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

'Pristala sam na udaju i prije nego što sam poljubila supruga'

Autor J.P.B.
Autor J.P.B.

Glumica otkrila neobične detalje

Izvor: Instagram

Popularna srpska glumica, 51-godišnja Milica Milša, već je dva desetljeća u sretnom braku s godinu dana starijim suprugom, scenaristom Žarkom Jokanovićem. Međutim, njihova je ljubavna priča sve samo ne obična. Naime, prenosi Kurir, Milica je, nakon mjesec dana poznanstva pristala udati se za Žarka bez da su se prije toga uopće i poljubili. Sudbonosno je 'da' ovaj par izgovorio 1999. godine, a prije toga njezin ju je dragi, kaže glumica, osvajao šarmom i pameću, prenosi Glossy.

'Mjesec dana, koliko smo se družili, Žarko je bio pravi vitez. Osvajao me pameću, šarmom, duhovitošću, inteligencijom. 

Žarko je bio pravi vitez

  U svakom trenutku trudio se pokazati koliko me voli i koliko mu značim. Nije prošlo mnogo vremena, a ja sam uhvatila sebe kako razmišljam o njemu', detalje o početku veze otkrila je glumica koja je, dodaje, pristala udati se za scenarista i prije nego što su se poljubili. 'Bilo mi je jasno da sam na dobrom putu da se zaljubim. Pristala sam udati se za njega, a da se nismo ni poljubili', priznala je. 

Inače, tijekom studiranja glume, Milica je sa 23 godine rodila sina kojemu je dala ime Antonije, po svome ocu, slavnom književniku Antoniju Isakoviću. No, kada je zatrudnjela, otac djeteta ju je ostavio pa je, otkriva, prije nego što je upoznala Žarka, svome sinu je bila otac i majka. 

'Bila sam na četvrtoj godini studija kada sam rodila. Prvih šest godina, odnosno dok Žarko nije postao dio naših života, bila sam mu i otac i majka. Bilo je mnogo i lijepih i teških trenutaka, kao što to obično biva u životu, ali imala sam ogromnu pomoć svojih roditelja koji su u to vrijeme bili 'prostirka' na koju sam mogla odložiti sav teret. Reći ću vam samo podatak da se Antonije rodio 9. travnja, a ja sam krajem svibnja glumila s diplomskom predstavom.To ne bi bilo izvedivo bez ogromne podrške majke i oca', otkrila je Milica prije dvije godine. 

Tagovi

Najčitanije

Najnovije

loader