Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Olimpijka htjela ostati djevica pa gorko požalila

Autor I.K.K.
Autor I.K.K.

Nije očekivala takav rezultat

Izvor: Profimedia

Američka olimpijska vozačica boba, 37-godišnja Lolo Jones prije nekoliko godina objavila je da je djevica i da će ostati djevica do braka. Danas, priznala je, zbog toga žali jer nije očekivala da će se tako dovesti u problem. 'Bila je to pogreška. To mi je zauvijek uništilo veze. Nemam više šanse, prije sam bar imala neku šansu s muškarcima', rekla je tijekom gostovanja u showu 'Cold as Balls' glumca i komičara Kevina Harta.

Lolo Jones Izvor: Profimedia

'Prije sam se stalno pitala kad je pravo vrijeme da kažem to nekom tipu. Da čekam da me upozna ili da mu odmah bacim tu bombu?' dodala je. Lolo se inače dosad natjecala i na zimskim i ljetnim Olimpijskim igrama, na prvima u bobu, a na drugima u atletici. Priznala je da djevičanstvo negativno utječe na njene pripreme za Olimpijske igre u Tokiju. 'Seks vam kao ženi atletičarki pomaže, dobar je za razinu hormona. Ja tu imam malu prepreku', ispričala je, a o djevičanstvu je prvi put progovorila 2012. godine.

Lolo Jones Izvor: Profimedia

 'To je dar koji želim pokloniti svom suprugu. Ali molim vas da shvatite da je ovo putovanje bilo teško. To je najteže od svega u mom životu. Teže i od treniranja za Olimpijadu, teže nego što je bilo diplomirati', dodala je. Objasnila je kako ju je na tu odluku ponukalo teško djetinjstvo. Majka je odgajala šestero djece, a otac je često boravio u zatvoru te he bilo razdoblja u kojima su bili beskućnici. 'Želim čekati brak. Moja je majka bila s mojim ocem 20 godina, nikad se nisu vjenčali i više nisu zajedno. Ja želim čvrstu vezu', objasnila je. Iako joj se nude muškarci unatoč tome što ona ne želi seks do braka, Lolo ostaje ustrajna. 'Dečki mi govore i da ću brže trčati ako spavam s njima, ali ne, ni za olimpijsko zlato. Želim tu medalju, ali ne toliko. I ne još. Ako me oženiš, onda', zaključila je.

Tagovi

Najčitanije

Najnovije

loader