Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Omiljenoj glumici ukinuli seriju, pa započela novu karijeru

Našla se u novoj ulozi

 Izvor: Profimedia

Drew Barrymore oduvijek je voljela televiziju iako s njom nije imala puno sreće. Nakon što je njezina serija ‘Santa Clarita Diet’ ukinuta na Netflixu, Barrymore će ponovno okušati sreću kao voditeljica i izvršna producentica vlastitog talk showa ‘The Drew Barrymore Show’.

Story: Što vas je potaknulo na stvaranje vlastitog talk showa?
Razmišljala sam o tome nekoliko godina, ali nitko nije bio zainteresiran za moj projekt. U show ću unijeti srce i humor te se nadam da ću moći koristiti sve ono što sam naučila tijekom svoga nevjerojatnog života.

 Izvor: Profimedia


Story: Mislite li da će vam biti teško prilagoditi se takvom formatu?

Mislim da će se taj format odlično prilagoditi meni. Zahvaljujući tome moći ću posvetiti više vremena svojoj djeci jer se znatno razlikuje od rada na filmskom setu. Nije neobično da glumci rade cijeli dan i noć te dugo izbivaju od kuće.


Story: Čemu se najviše veselite?
Želim da ovo bude emisija koja slavi svakog čovjeka. Cijela ekipa uključena u produkciju jednako razmišlja i vodi se tom idejom. Uključena sam u svaki aspekt showa - od dekoracije seta do odabira tema. Jedva čekam vidjeti kako će sve izgledati, ali najviše se veselim što neću glumiti neku drugu osobu nego ću biti svoja.

Magazin

Royals