Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Andrija Jarak: 'Supruga bi voljela da se bavim nekim mirnijim poslom'

Autor I.G.

Dugogodišnji novinar o poslu i obitelji

 Izvor: Facebook

Andrija Jarak reporter je i novinar s više od 20 godina iskustva, ali i jedno od ključnih lica informativnog programa Nove TV, a u posljednjem intervjuu za Slobodnu Dalmaciju, progovorio je, između ostalog, i o onim teškim situacijama s kojima se svakodnevno susreće na terenu te otkrio na koji se način nosi s istima.

Andrija Jarak Izvor: Facebook


'Bilo je tih terena na kojima zapne riječ u grlu i o kojima slika govori sve, svaka riječ je suvišna, ali morate pričati. Dovoljno je reći Kornati i slike te najveće poslijeratne tragedije u Hrvatskoj vraćaju se u fleševima.Siguran sam da su tada svi plakali ili barem zanijemili u trenutku', započeo je Andrija, a potom otkrio kako reagira u takvim situacijama. 'Kad me nešto jako pogodi, blokiran sam, nema suza. Tada radi ratio, jer se posao mora obaviti. Adrenalin i profesionalni pristup poslu suze stavljaju u drugi plan. Empatija i prilagodba glasa dok prenosite informaciju svakako su tu, ali suze, barem za sada – ne', objašnjava.

Andrija Jarak Izvor: Facebook


Također, dugogodišnji novinar napominje i kako mu u takvim situacijama najveću podršku predstavlja supruga Ivana. 'Moja supruga je najveća podrška koju mogu imati. Ritam ovog posla nimalo nije lako pratiti pa ne provjeravam koliko je javljanja pogledala. Dovoljno je da znam da gdje god da jesam, doma će biti sve u najboljem redu jer je supruga i mama tu. Da bi voljela da se bavim nekim mirnijim poslom, sigurno bi, ali to je sada tako', zaključuje na kraju.

Tagovi

Magazin

Royals