Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Unatoč braku sa sadašnjom suprugom, nije zaboravio na preminulu bivšu

Autor N.R.
Autor N.R.

U domu joj odao počast na nesvakidašnji način

Izvor: Profimedia

Unatoč tome što je prošlo četiri godine od smrti bivše supruge i činjenici da je nedavno oženio 28-godišnju Kate Wright, legendarni nogometaš Rio Ferdinand progovorio o problemima koji su svojevremeno zavladali u njihovu domu. Naime, tijekom gostovanja u emisiji 'This Morning' odlučio je sa suprugom objasniti kako je bilo živjeti u prostoru gdje sve podsjeća na njegovu bivšu suprugu Rebeccu Ellison koja je 2015. godine preminula zbog raka dojke.

Kate je za početak priznala da joj je bilo jako teško boraviti u njihovu domu, jer joj je smetalo što ju je sve podsjećalo na nju. Upravo su zbog toga odlučili sve uspomene držati u sobi sjećanja u čast njegove bivše supruge, s kojom ima i 13-godišnjeg Lorenza, 11-godišnjeg Tatea i osmogodišnju Tiu. 'Ja sam u kući koja nije moja, a svugdje su fotografije s vjenčanja Rebecce i Ria. Hodala sam po kući i pitala se - što ja radim ovdje', ispričala je Kate na koju se nadovezao nogometaš. 'Imao sam običaj reći da djeca nisu spremna, da su ionako pretrpjela previše. Što ako maknem sve te stvari i slomim njihova srca? Ne mogu to riskirati zbog njezinih osjećaja', objasnio je svoje osjećaje i tadašnja razmišljanja.  

Kako su njegova djeca već odraslija, Kate je u spomenutom intervjuu istaknula kako joj uviđa koliko joj je teško biti pomajka. 'Nikad nisam mislila da ću na ovaj način graditi svoju obitelj. Oduvijek sam htjela veliku obitelj, ali nisam slutila da ću biti u ulozi pomajke, ali spremna sam. Mislim da bih nas prinova jako zbližila tako da, priznajem da razmišljamo o tome', iskreno je ispričala.

Imao sam običaj reći da djeca nisu spremna, da su ionako pretrpjela previše. Što ako maknem sve te stvari i slomim njihova srca? Ne mogu to riskirati zbog njezinih osjećaja

Podsjetimo, ovaj 41-godišnjak ponovno je dao šansu ljubavi nakon tri godine veze, a u studenom prošle godine ju je zaprosio na krovu zgrade u Abu Dhabiju, nakon čega je ona pozitivno odgovorila. U vrijeme prosidbe prisutna su bila i njegova djeca koju je dobio u braku s Rebecca Ellison. Unatoč brojnim negativnim komentarima tijekom zadnje tri godine na račun njihove veze, par se izdignuo iznad toga i svoju ljubav okrunio brakom.

Tagovi

loader