Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Glumac zbog pedofila živi pod 24-satnom zaštitom

Autor M.A.
Autor M.A.

Strahuje za život

Izvor: Profimedia

Američki glumac, 48-godišnji Corey Feldman se kao dječak proslavio ulogama u filmovima poput 'Goonies' i 'Lost Boys', no njegov život je poslije toga krenuo nizbrdo. Odao se drogama, alkoholu i općenito raskalašenom načinu života, no kako je već nekoliko puta izjavio, za to je imao opravdan razlog. Naime, kako sam kaže, na filmskim setovima je od svoje 14. godine bio okružen pedofilima te je sada o tim nemilim događajima odlučio objaviti dokumentarni film, prenosi E News.

Spomenuti film bit će prikazan samo jednom, i to na njegovoj web stranici 9. ožujka jer su svi drugi video distributeri odbili suradnju zbog mogućih pravnih posljedica. Corey ništa nije htio prepustiti slučaju pa je poduzeo određene korake kako bi osigurao vlastiti život, nakon što su ga navodno već dva puta pokušali ubiti. 'Postoje neke stvari koje morate učiniti zbog sigurnosnih razloga kada iznosite nešto takvo. Ovo su jako, jako opasne i riskantne stvari. Moramo imati 24-satno naoružano osiguranje jer ne znamo što se može dogoditi. Naravno da se bojimo, dva puta su me pokušali ubiti. To bi se očito moglo ponoviti, nadamo se da neće, ali ne možemo znati što se može dogoditi. Jako je strašno', rekao je za E News.

U istom intervjuu glumac je otkrio da objavljivanjem dokumentarca ispunjava obećanje koje je prije 11 godina dao prijatelju i kolegi sa snimanja Coreyju Haimu koji je preminuo 2010. godine od posljedica ovisnosti o alkoholu i drogama. 'On je također bio zlostavljan i zato se odao porocima. Sada ću reći tko je što učinio i kome. Neki ljudi neće zbog toga biti zadovoljni i oni bi to najradije zataškali, no to nikako ne mogu spriječiti. Zato ćemo film prikazati sve odjednom, želimo da to izađe. Odradio sam svoj posao i održao obećanje', priznao je.

Tagovi

Najčitanije

Najnovije

loader