Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Glazbenik vlastitu publiku gađao mikrofonom i čašom

Autor M.A.
Autor M.A.

Potpuno izgubio živce

Izvor: Profimedia

Iako je sinoćnja dodjela NME nagrada u Londonu trebala biti proslava glazbe i njezinih izvođača, reper 25-godišnji reper Tyron Kaymone Frampton poznatiji pod imenom Slowthai pobrinuo se da noć ne prođe bez skandala. Naime, umjesto da glazbenom točkom zagrije publiku prije dodjele nagrada, pjevač je izašao na pozornicu pa najprije uputio neprikladne komentare 36-godišnjoj voditeljici Catherine Ryan, a potom se uspio zavaditi i s publikom.

'Pomiriši moj parfem. Nikad nisi bila s muškarcem poput mene. Dođi kod mene poslije', samo su neke od stvari koje je reper rekao voditeljici pokušavajući ju zagrliti dok se ona izmicala, no ni ona njemu nije ostala dužna. 'Da, ti si najzgodniji tip kojeg sam ikada vidjela, ali si mlađi od moje dadilje koja čuva moju djecu', odvratila je ona sarkastično.

Izvor: Profimedia

Okupljena masa njegove komentare i napadno ponašanje nije dočekala s odobravanjem pa su mu počeli zviždati, a on je na to uzvratio bacanjem mikrofona u publiku. No, netko je taj isti mikrofon bacio natrag na podivljalog repera, pa je on ubrzo uzvratio čašom šampanjca. Negodovanje se nakon toga pojačalo pa su mu ljudi počeli dovikivati uvrede na što je reper potpuno izgubio živce i skočio u namjeri da se fizički obračuna s ljudima u publici. Ipak, dodatna eskalacija izbjegnuta je kada su trojica članova osiguranja zgrabila Slowthaia i odvukli ga s pozornice.

Tagovi

Najčitanije

Najnovije

loader