Prvim rasprodanim koncertom, Zorica Kondža opravdala je svoja, ali prije svega i očekivanja ljubitelja njezinog glazbenog opusa. Do posljednjeg mjesta ispunjen Lisinski disao je kao jedno sa splitskom divom. Posebno priznanje Hrvatske diskografske udruge za trideset i pet godina uspješne glazbene karijere Zorici je uručila direktorica Hit Recordsa Kristina Krajna, zahvalivši joj pritom na nemjerljivom doprinosu glazbenoj sceni, što je publika ispratila velikim aplauzom.

Zorica Kondža proslavila 35 godina karijere u prepunom Lisinskom!
Tomislav Jagar 

 'Zorica Kondža jedna je od najvećih glazbenica, ali prije svega i osoba velikog srca, koja svoj izniman talent, već godinama nesebično dijeli sa svima nama. Privilegija je raditi s takvom glazbenicom, cijelim timom i ponosni smo na sve njihove uspjehe. Ovom prigodom ispred Hit Recordsa zahvaljujem joj na svemu, čestitam joj trideset i pet godina karijere te joj želimo još puno uspjeha', kazala je Kristina Krajina.

Ni ovoga puta nisu izostala brojna poznata lica, koja su svojim dolaskom uveličali ovu proslavu. Goran Ivanišević sa suprugom Nives, Viktorija Rađa, Nenad Korkut, Davor Dretar Drele, i mnogi drugi. Dva sata bila su prekratka, za cjelokupan presjek, jedne izuzetno bogate karijere. Zorici su se na pozornici pridružili i gosti, Jacques Houdek, Davor Radolfi, Azzuro i klapa Cambi. Svi okupljeni, uživali su u večeri, vođenoj emocijama, ljubavlju, predivnim stihovima i mediteranskim ugođajem. Nevjerojatnom lakoćom i fenomenalnim izvedbama, svojih najvećih hitova, Zorica je suvereno i damski vladala pozornicom zagrebačkog Lisinskog. Glasnim aplauzom i ovacijama, publika je itekako uzvratila glazbenici, a zajednička pjesma nije prestala od samog početka, do kraja koncerta.

Zorica Kondža proslavila 35 godina karijere u prepunom Lisinskom!
Tomislav Jagar 

'Još nemam riječi kojima bi opisala proslavu mojih trideset i pet godina solističke karijere, koju sam sinoć napravila u dvorani Vatroslav Lisinski. Jedna takva komunikacija s publikom, oduševljenje, dobila sam i priznanje Hrvatske diskografske udruge za trideset i pet godina karijere. Jako puno emocija na jednom mjestu. Adrenalin nije stao rasti, uopće ne znam kako bi opisala ono što se dogodilo. Publika je bila oduševljena, nastojala sam svima na neki način prići, proslaviti to sve s njima. Velika zahvala publici, koja je bila fantastična, jer to je zaista neponovljivo. Večeras nas očekuje drugi koncert, a naravno i on će biti poseban na svoj način. Također, zahvaljujem se i mojim gostima Jacquesu Houdeku, Davoru Radolfiju, Azzuru, klapi Cambi, orkestru koji je bio fenomenalan. Imala sam jednostavno osjećaj da je to bio koncert na svjetskoj razini, zaista sam na neki način bila na sedmom nebu. Publika je ostavila jak dojam na mene, a nadam se da sam i ja na njih. Uvijek kada me pitaju što očekujem od koncerta, očekujem da ljudi koji su bili u dvorani, izađu s koncerta raspoloženi i da pričaju kako im je bilo lijepo. Hvala još jednom svima!', poručila je Zorica Kondža.

Tomislav Jagar Zorica Kondža proslavila 35 godina karijere u Lisinskom

Ovo predivno glazbeno druženja, bilo je uvertira u drugi koncert, koji nas očekuje večeras na istome mjestu u isto vrijeme. Kakva je atmosfera vladala na sinoćnjem koncertu 'Vrijeme ljubavi' Zorice Kondže, možete pogledati u fotogaleriji.

Hit Records i ovom prigodom čestita Zorici Kondži na trideset i pet godina izuzetne karijere!