Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Sergej Ćetković: 'Zabrinuo bih se da me obožavateljice ne ljube'

Autor J.P.B.
Autor J.P.B.

Priznao

Izvor: Story

Omiljeni crnogorski pjevač, 43-godišnji Sergej Ćetković, kada ne stvara i pjeva hitove za kojima 'ludi' cijela regija, uživa u obiteljskim trenucima sa suprugom Kristinom, s kojom je u braku 20 godina, te kćerkicama Lolom i Milom. U intervjuu za Slobodnu Dalmaciju ovaj je miljenik žena, kojeg često uspoređuju sa Zdravkom Ćolićem, otkrio kako funkcionira kao jedini muškarac 'pod krovom' te kako se 'bori' sa ženskim hormonima.

'Ne bih to nazvao hormonima, prije emocijama, ljubavlju, toplinom, smijehom, radošću. Pod našim krovom je uvijek mnogo sreće i to je ono što me čini potpunim i ostvarenim čovjekom. Obitelj mi je oduvijek bila na prvom mjestu, svi to znaju, i to se nikada neće promijeniti. Privilegija je imati toliko ljepote i nježnosti u svom domu. One su moja inspiracija, podrška i moj svijet', rekao je glazbenik i otkrio kako se 'bori' sa silnim obožavateljicama. 

'Imam sjajnu publiku, koja u tom smislu nije ekstremna, pa samim tim nema nekih pretjeranih ili neumjesnih situacija. Bilo je mnogo toga, ali na jednom suptilnom nivou, uz obostrano uvažavanje. Žene čine veći dio moje publike i prema njima se odnosim s velikim poštovanjem. 

Ima i poruka i e-mailova i zagrljaja i poljubaca na koncertima

  Ima i poruka i e-mailova i zagrljaja i poljubaca na koncertima, prilikom fotografiranja, ali to je sasvim normalno i možda bih se zabrinuo da toga nema. Uvijek sam spontan i neposredan pri susretima s publikom koja mi uzvraća istu energiju i emociju, što i jest najbitnije', priznao je, ali i otkrio kako na brojne obožavateljice reagira njegova supruga te ima li ljubomornih 'ispada'.

'Možda nećete vjerovati, ali to se tijekom ovih dvadeset godina nijednom nije dogodilo. Kristina je jedna stabilna, samosvjesna i pametna žena, koja je moj najveći oslonac i podrška u životu. Moj posao je od samog početka prihvatila onakvim kakav je, sa svim neminovnostima javne profesije i nikada s tim nije imala problem. Na većini koncerata je sa mnom, a bezbroj puta me je i fotografirala s obožavateljicama... Naša ljubav je mnogo iznad ljubomore i sličnih površnih osjećaja', zaključuje Sergej. 

Najčitanije

NAJNOVIJE

loader