Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

'Kako da upoznam nekoga na relaciji kuća - dućan - posao? '

Autor J.P.B.
Autor J.P.B.

Sa simpatičnom splitskom dizajnericom razgovarali smo o posebnom danu i planovima za budućnost

Izvor: Story

Domaća modna dizajnerica i kći bivšeg nogometaša Aljoše Asanovića, Anamarija Asanović, ponosna je mama kćerkice Zorke, a upravo danas ima razloga za slavlje. Naime, njezina mezimica slavi svoj 'veliki' četvrti rođendan. Ova je 30-godišnjakinja za Story.hr ispričala kako se u njihovom domu obilježava ovaj poseban dan, zašto je malena Zorka sama sebi radila rođendansku tortu, a progovorila je i o proširenju obitelji te otkrila što se još danas u njihovom domu slavi.

Kako prolazi današnji dan? Slavite li?

Naravno, već od jutra! Nosile smo tortu u vrtić, a popodne slijedi veliko slavlje kod nas doma. Htjeli smo proslavu organizirati upravo kod kuće jer je nekako toplija atmosfera, opuštena, a i nismo vremenski ograničeni. Rođendanski će tulum biti tematski, svi će biti kostimirani. 

Baš lijepa slučajnost, da je Aljoša Asanović prvu unuku dobio baš na rođendan svog kluba

  Zorka je odabrala kostim princeze Jasmine, obožava princeze i crtiće, a u posljednje vrijeme upravo joj je Aladin favorit. Ma, kod nas je danas cijeli dan veselo. Slavi se i rođendan Hajduka. Baš lijepa slučajnost, da je Aljoša Asanović prvu unuku dobio baš na rođendan svog kluba.

Je li Zorka dugo iščekivala ovaj dan? Je li bilo nekih posebnih priprema?

Naravno, jedva je dočekala današnji dan, a i pripreme su bile dugotrajne. Pazilo se na svaki detalj. Dugo je birala koja će točno biti tema rođendanskog partyja, to nam je običaj, svake godine bude jedna princeza. Zajedno smo izrađivale i dekoracije, pozivnice pa i malene poklončiće za uzvanike. 

Pazilo se na svaki detalj

  Sama je radila i tortu! Bila je to torta plave boje, a plava je bila i cijela kuhinja haha. Jako ju vesele takve sitnice te mislim da tako i bolje doživi čar rođendana. I moram priznati da se odlično snašla, čak i bolje nego mama!

Izvor: Instagram

Što je poželjela za rođendan?

Poželjela je još jedan kostim, ovog puta onaj princeze Aurore i mama joj je, naravno, tu želju i ispunila. Osim toga, nije imala nikakvih posebnih želja ili zahtjeva. Nju najviše raduje upravo činjenica da će joj doći prijatelji i da će imati tu kostimiranu zabavu. Jako voli kostime, čini mi se da je krenula mojim stopama, iako nisam ništa forsirala. Baš mi je drago zbog toga.

Kako se vi osjećate sada kad je Vaša kći proslavila 'veliki' četvrti rođendan?

Sve mi je to nekako brzo došlo. Ja se zaista ne osjećam kao da imam godina toliko koliko imam i nemam osjećaj da su prošle već četiri godine otkad mi je ona stigla na svijet i život mi na najljepši mogući način preokrenula naglavačke. 

Još malo pa će krenuti u školu, a kako vrijeme leti imam osjećaj da će to biti već sutra

  Još malo pa će krenuti u školu, a kako vrijeme leti imam osjećaj da će to biti već sutra! Zapravo, tek po djeci vidimo kako brzo prolaze godine, i na njihovim rođendanima zastanemo i osvrnemo oko sebe, više nego na svojim.

Izvor: Instagram

Imate li, uz kćerkicu i posao, vremena za ljubav?

Voljela bih, našla bih ja i vremena, samo - gdje da sretnem nekoga? Na relaciji kuća - dućan - posao i ne mogu baš nekoga upoznati... 

Još nisam probala otići u knjižnicu, navodno se tamo mogu upoznati dobri frajeri

  Još nisam probala otići u knjižnicu, navodno se tamo mogu upoznati dobri frajeri. No, nadam se da će jednog dana ipak netko poseban doći u naše živote. Sada sam posvećena karijeri i djetetu, ali vjerujem da će ljubav doći kada se budem najmanje nadala.


Biste li voljeli da Zorka jednog dana dobije brata ili sestru?

Da, zašto ne. Ja imam brata i mogu reći da je to najveće bogatstvo, imati bracu ili seku. To je nešto najljepše. Roditelji su jedno, ali imati nekog tog nekog svog, brata ili sestru, to je ipak nešto sasvim drugačije i posebno.

Najčitanije

NAJNOVIJE

loader