Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

FANOVI USHIĆENI Zvijezda 'Oceanovih 12' javila se iz Zagreba

Autor J.P.B.
Autor J.P.B.

U posjetu metropoli

Izvor: Profimedia

Legendarn britanski glumac i komičar Eddie Izzard, najpoznatiji po ulogama u hitovima 'Oceanovih 12', 'Oceanovih 13' i 'Kronike iz Narnije' izazvao je oduševljenje obožavatelja kada je danas objavio video na kojem pozira ispred zagrebačkog hotela. U metropolu je, naime, ovaj 58-godišnjak stigao u sklopu svoje humanitarne akcije 'Make humanity great again', kojom skuplja novac za organizacije koje diljem Europe rade s djecom izbjeglicama. U tu svrhu glumac je odlučio u 28 dana u veljači istrčati maratone u 28 europskih zemalja.

'Tako, Hrvatska... Tu smo. Maraton broj 13 od njih 28, dakle imam još 15 za odraditi. Zvuči pomalo ludo, ali sutra trčim maraton u Ljubljani i nakon toga ću biti na pola puta. Iza mene je tramvaj, volim tramvaje', poručio je Eddie držeći u ruci hrvatske zastavice, a na usnama je imao ružičasti ruž. Do sad je svojom akcijom skupio 21.000 eura, a cilj je skupiti 50.000. 

Inače, Eddie je poznat po tome što često u svojim komičarskim točkama nastupa odjeven u žensku odjeću. Karijeru je započeo kao stand up komičar u Londonu, a nakon što se okušao u filmskim ulogama, sada najčešće nastupa u kazalištima. 

Izvor: Profimedia

Izvor: Profimedia

Tagovi

loader