Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sandra Perković objavila rijetku fotografiju s muškarcem svog života

'Srce mi gori'

  Izvor: Instagram

Na Dan zaljubljenih sve je u znaku ljubavi. Mnoge domaće zvijezde odale su počast svojim voljenima, a iznimku nije napravila ni bacačica diska Sandra Perković. S obzirom na to da je ona jedna od onih koja privatni život ne voli eksponirati, rijetka fotografija s dečkom, 36-godišnjim Edisom Elkasevićem iznenadila je mnoge.

'Zbog ljubavi prema tebi moje srce gori. Svaki dan mi je toliko poseban. Hvala ti, volim te. Sretno Valentinovo svima! P.s. i on je sretan', napisala je Sandra uz fotografiju na kojoj dijeli poljubac s Edisom, tijekom zajedničkog putovanja na Kubu, gdje su bili početkom prošle godine. Ubrzo nakon objave reagirali su njezini pratitelji koji su oduševljeni objavljenom fotografijom.

Svaki dan mi je toliko poseban. Hvala ti, volim te

Podsjetimo, Sandra jako rijetko komentira svoj ljubavni status, ali nedavno je za Story progovorila o vjenčanju o kojem mašta. 'Ne planiram se još udavati, ali dobro je biti upućen u situaciju u kojoj se možeš naći', rekla je bacačica diska i brzo ispravila odgovor na pitanje znači li to da se ne planira udavati.

'Još! To može biti dva tjedna, mjesec ili dva dana. Bit ćete upućeni', nasmijala se vlasnica dva olimpijska zlata. Kako se šuška, potvrda ljubavi s Edisom trebala bi se dogoditi ove godine. Par se upoznao 2005. godine, a od tada se druže, što privatno, što poslovno, s obzirom na to da je on njezin trener, koji ju godinama prati na velikim natjecanjima.

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image