Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Domaća glumica se ozlijedila usred generalne probe: 'Moram na operaciju'

Autor N.R.

Na dan premijere

 Izvor: Instagram

Domaća glumica Ivana Roščić, koja je danas premijerno trebala stati pred publiku kao Zorica u predstavi 'Hotel Zagorje', teško je ozlijeđena. Kako je ispričala za Story.hr, sve se dogodilo usred generalne probe.

'Dogodila mi se prava sportska ozljeda. Usred generalne probe sam ozlijedila koljeno, nakon čega sam odmah morala do zagrebačke Traumatologije, a poslije toga i do Nenada Medančića. Iako sam uspjela izdržati generalnu probu do kraja, ali nažalost, morat ću na operaciju. Zato će me danas zamijeniti mlada kolegica Lana Meniga, na kojoj je sada veliki teret i kojoj želim svu sreću. Ovo je očigledno bio spoj umora i fizički teške izvedbe, koji me snašao pred samo finale. Svim kolegama koji sudjeluju u ovoj predstavi danas želim svu sreću', rekla nam je Ivana koju je snašla tužna sudbina.

ivana roščić Izvor: Gavella

Podsjetimo, Ivana nam je svojevremeno ispričala kako ponekad samu sebe iznenadi, s obzirom na to da često ruši sama svoje granice. Izgleda da se upravo to dogodilo i ovog puta, zbog čega će, kako nam govori, oporavak trajati nekoliko mjeseci. 'Znam da ću ubrzo stati na noge, ali aktivnosti će ipak morati pričekati koji mjesec', zaključila je Ivana.

Magazin

Royals