Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Najgledaniji srpski Youtuber oprašta se od života

Autor I.K.K.
Autor I.K.K.

Fanovi su se uplašili

Izvor: Instagram

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, najpopularniji je Youtuber u Srbiji koji se još 2018. godine hvalio da objavama zaradi preko 12 tisuća kuna na mjesec. Koliko je omiljen govori nedavno istraživanje provedeno u Srbiji koje je pokazalo da su poduzetnik Elon Musk, tenisač Novak Đoković, pokojni genij Nikola Tesla i 23-godišnji Baka Prase najveći uzori tinejdžerima u Srbiji. Danas ga na Youtubeu prati više od milijun i pol ljudi, dok na Instagramu ima 'vojsku' od preko 785 tisuća pratitelja. Sve njih Baka Prase jučer je uplašio objavom na Instagramu u kojoj je rekao da se boji za svoj život prije odlaska na operaciju krajnika.

Baka prase Izvor: Instagram screenshot

Sve je počelo tako što je Baka Prase snimao osvrte na mečeve u popularnim internetskim igrama jer se i sam bavio sportom.

 Prije operacije je išao obaviti analizu krvi, koje se, napisao je, jako boji. 'Umrijet ću od gubitka krvi', komentirao je na fotografijama iz kojih je lako zaključiti kako se zapravo šali i pokušava nasmijati pratitelje, premda mnogi od njih to nisu shvatili kao šalu. No čak i onima koji malo sporije 'kopčaju' postalo je jasno da se njihov idol zeza kad je objavio na Instagram storyju humorističnu oporuku, koju je sastavio za slučaj da se ne probudi iz anestezije ili ako liječnici nešto zeznu tijekom operacije.

Baka Prase Izvor: Instagram screenshot

Podsjetimo, sve je počelo tako što je Baka snimao osvrte na mečeve u popularnim internetskim igrama jer se i sam bavio sportom, no s vremenom je proširio raspon tema pa danas snima gotovo cijelu svoju svakodnevicu.

Baka Prase Izvor: Instagram screenshot

Nedavno je bio na zagrebačkoj premijeri filma 'Ideš? Idem!', koji je ove godine snimio s nekolicinom influencera u regiji. Riječ je o prvom influencerskom projektu filmskog tipa u regiji. Baka Prase je na premijeru došao u svom novom Porscheu Macanu, zbog kojeg su ga u Srbiji prozvali da 'udara po sirotinji' jer se u svojim objavama i videima često hvali  s tim luksuznim limenim ljubimcem. Nedavno je iznajmio i stan s panoramskim pogledom na Beograd, a na rukama redovito ističe i skupe satove koje nosi.

Tagovi

Najčitanije

Najnovije

loader