Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Hrvatski celebovi u pripremama za ljeto

Autor A.S.
Autor A.S.

Ozbiljno se uhvatilo posla

Izvor: Instagram

Da je vježbanje važno za dobar izgled i zdravlje znaju već i ptice na grani, jer osim što se vježbanjem čuva zdravlje, potiče se i samopouzdanje, energija, kao i sreća. Budući da se bliže sve topliji dani i razdoblje kada se više ne može skrivati iza odjeće, za vježbanje i takav lifestyle naprosto nikada nije kasno. To znaju i naši poznati. Tarik Filipović je tako na svojem Instagramu pokazao kako tijelo dovodi u formu.

Izvor: Instagram

Voditelj 'Milijunaša' i glumac u ispunjenom rasporedu pronađe vremena i za 'sebe'. Tarik je svoju vježbu izvodio jako koncentriran, a da se prilikom izvođenja pravilno drži pobrinuo se njegov osobni trener. Inače, s obožavateljima voditelj često zna podijeliti isječke iz sportskog života, a često se zna našaliti kako se priprema za ljeto 'samo ne zna koje'. 

 Vježbanje su ozbiljno shvatile i voditeljica Nevena Rendeli Vejzović te glumica Mirna Medaković. Na svom Instagramu pokazale su kako izgleda njihov trening na biciklima. Njihovi izrazi lica poručuju kako nije 'baš tako lako', ali moramo se složiti, ide im jako dobro. 

Izvor: Instagram

 'Moja (sp)osobna trenerica i njezin (nesp)osobni učenik', napisao je uz objavu na Instagramu radijski voditelj Luka Bulić. Luka je podijelio urnebesni video u kojem ga, kako kaže, 'trenerica tjera da izgleda kao kreten'. 

loader