Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Victoria Beckham otkrila kako Davida zove u krevetu

Autor A.S.
Autor A.S.

Malo se posramio

Izvor: Profimedia

Britanski mediji iskopali su intervju iz 2008. godine u kojemu je vrlo popularan par,  Victoria i Davida Beckham, otkrio vrlo pikantnu stvar iz njihove spavaće sobe. Slavna Posh Spice otkrila je i neke intimne tajne u popoularnoj emisiji, a Victoria je govorila o slici koju javnost ima o njima.

Kazala je da je na početku javnost više voljela nju i da se to brzo okrenulo u Davidovu korist. Onda je odjednom otkrila koji nadimak ima za supruga i postalo je očito da ne misli na nogometni nadimak.

'David je... Ja ga zovem Golden Balls (zlatne lopte)', kazala je i svima je bilo jasno da ne govori o loptama. David Beckam se počeo smijati i posramio se te je lice pokrio rukama. 'Ovo je jedna od onih stvari koje ne smijem reći', kroz smijeh je rekla Victoria.

Inače, Victoria i David prošle su godine proslavili 20. godišnjicu braka. Jedan su od javnosti najzanimljivijih parova pa se tako do sada već nekoliko puta nagađalo o navodnim prevarama i trzavicama u braku, međutim par koji skupa ima četvero djece, sinove Brooklyna, Romea, Cruza te kćerkicu Harper i dalje ustrajno pokazuje kako unatoč medijskom životu koji vode, žive skladnim obiteljskim životom.

Najčitanije

Najnovije

loader