Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VIDEO Ivan Rakitić u klinču sa suprugom

Izolacija ne mora biti dosadna

 Izvor: Story

Kako su zbog epidemije koronavirusa odgođene nogometne utakmice Lige prvaka, jedan od naših najboljih nogometaša Ivan Rakitić i njegova supruga Raquel Mauri našli su način kako se zabaviti u svom domu u izolaciji, a ujedno i ojačati imunitet protiv virusa i bakterija. Naš 32-godišnji nogometni reprezentativac koji igra za Barcelonu podijelio je video Raquel i njega dok zajedno vježbaju, a to im ide toliko dobro da bi mogli posramiti i neke učitelje joge.

 Ivanu svakako dobro dođe da na ovaj način održava formu dok su mu odgođeni treninzi i utakmice, a izolacija mu je odlična prilika da supruzi bude osobni trener i nauči je novim 'trikovima' za održavanje linije i mišićnog tonusa.

Podsjetimo, Ivan je prije devet dana proslavio svoj 32. rođendan, a njegova dvije godine mlađa supruga mu je priredila u hotelskoj sobi pravu malu gozbu iznenađenja. Uz to što je sobu dekorirala raznim rođendanskim ukrasima, naručila je zdjelu punu svježeg voća, ali i šampanjac samo za njih dvoje. Poklonila mu je i poljubac, čime se pohvalila na društvenim mrežama.

 'Sretan rođendan muškarcu koji me ispunjava srećom i ljubavlju, koji se uvijek trudi da se osjećam posebno i koji ima najveće i najljepše srce na svijetu. Volim te svim svojim srcem, Ivane', napisala je tada emotivna Raquel koja je s Ivanom u vezi osam godina, a imaju i dvije kćerkice, šestogodišnju Altheu i tri godine mlađu Adaru.

Tagovi

Magazin

Royals