Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Marija Šerifović otkrila čega se najviše boji u izolaciji

Autor I.K.K.
Autor I.K.K.

Izašla je iz kuće nakon sedam dana

Izvor: Instagram

Regionalna glazbena zvijezda Marija Šerifović nedavno je održala nekoliko koncerata u Beogradu unatoč pandemiji koronavirusa, no onda je morala stati jer se razboljela. Srećom, ne od koronavirusa, ali ipak je morala odležati u svom domu dok joj ne bude bolje.

Nakon sedam dana izolacije malo se oporavila i usudila izaći u vanjski svijet s maskom na licu i rukavicama na rukama, a stanje koje je zatekla komentirala je na društvenim mrežama. Primijetila je da je situacija na ulicama glavnog grada Srbije mnogo bolja nego prvih dana od uvođenja izvanrednog stanja i da je na njima mnogo manje ljudi i umirovljenika. No, otkrila je i čega se najviše boji u izolaciji.

'Dragi Bravo, danas sam prvi put nakon sedam dana izašla iz kuće. Morala sam otići do banke jer nemam online bankarstvo. Platila sam svoje i Jokine račune. Nosila sam masku i rukavice. U banci sam bila sama. Zapravo, jedna radnica i ja, ali i ona je nosila i masku i rukavice. Išla sam pješice i prešla sam 6,5 kilometara. Kasnije ću otići kupiti jednu krafnu. Bojim se da ću se udebljati jer sam stalno kući', iskreno je napisala 35-godišnja pjevačica.

Podsjetimo, Marija je morala prekinuti koncerte u Beogradu zato što je bila iscrpljena. Nakon posljednjeg koncerta prevezena je u bolnicu, gdje je primila infuziju, pisao je Kurir. 'Nikad ne bih riskirala zdravlje ljudi, ali neka moj koncert bude glasna borba i podrška za sve ljude koji se bore sa virusom. Nećemo dati nikome da nas korona slomi. Glazbom i dobrom energijom se molimo za sve ljude širom svijeta', poručila je Marija na koncertu kojeg je u Sava centru održala povodom Dana žena.

Najčitanije

Najnovije

loader