Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

OPISAO SVE Kako su Slavko Sobin i Momčilo Otašević završili u boksericama

Autor A.S.
Autor A.S.

Glumci 'nevaljalci'

Izvor: Instagram

Mnogi celebovi susreću se, kao i svi ostali u zemlji, s viškom vremena i nemogućnošću da rade svoj posao. Mnogi od njih, također, društvene mreže koriste kako bi se prisjetili nekih zanimljivih trenutaka 'dok su još radili'. Jedan od njih je i Slavko Sobin koji je pokazao situaciju sa snimanja popularne serije 'Drugo ime ljubavi' za koju bi malo tko mogao misliti da je istinita. 

Snimka, naime, prikazuje Slavka i njegovog glumačkog kolegu Momčila u 'spački'. Naumili su kolegicu Vlastu Ramljak smesti u snimanju scene tako da skinu hlače i dočekaju je u boksericama. No, ovoj profesionalki ništa ne može poremetiti koncentraciju, dok je sam Slavko, priznaje, jedva izdržao da se ne nasmije.

'I dok lagano završavamo snimanje, evo jedan podsjetnik na neke puno bezbrižnije dane. Vlastu ne možeš poremetiti. Ja se smijem i na brašno. Sreća da ga trenutno doma imam dosta. Ali smijali smo se jako puno u ovih 10 mjeseci. Hvala svima na tome. Osvete za neke 'spačke' ostavljam za iduće projekte', poručio je Slavko.

Izbor Urednika

Royals