Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šime Vrsaljko: 'Čuvajmo obitelji u ovim čudnim situacijama'

Oglasio se

 Izvor: Instagram

Epidemija koronavirusa posljednjih je dana neizbježna tema razgovora, ali i objava na društvenim mrežama. Brojne poznate ličnosti tako 'iskorištavaju' svoj utjecaj kako bi pobudili javnu svijest i ljudima poručili da paze na sebe i bližnje. Jedan od njih je i naš nogometni reprezentativac i igrač Atletico Madrida Šime Vrsaljko, koji je na svome Instagram profilu objavio emotivan, ali i poučan video. 

Ovaj je 28-godišnjak, naime, spojio jučerašnji Dan očeva i situaciju u kojoj se našao cijeli svijet kako bi poručio svima da paze na svoje obitelji. 

Muškarac je najveći muškarac i najbliži sebi onog trenutka kada postane otac

  'Neka smo živi i zdravi i da čuvamo svoje djedove i svoje očeve, svoje obitelji u ovim čudnim situacijama koje trebamo prebroditi svi zajedno. Biti odgovorni, da smo u kućama, da pazimo jedni na druge. Ja kao otac mogu reći da sam se naučio biti odgovorniji i da ljubav nema granica', započeo je. 'Mi očevi imamo veliku ulogu u odgajanju naše djece tako da neka nam je sretan dan, da se svi zajedno čuvamo i pazimo. Muškarac je najveći muškarac i najbliži sebi onog trenutka kada postane otac novorođenom djetetu', zaključuje omiljeni nogometaš.

Podsjetimo, nogometaš i njegov supruga Matea roditelji su jednoipolgodišnjeg sinčića Brune. Samozatajna Matea i simpatični Šime, ljubav iz srednjoškolskih klupa okrunili su brakom 2017. godine, a maleni Bruno stigao je taman na vrijeme kako bi tatu bodrio na Svjetskom nogometnom prvenstvu 2018. godine.

Magazin

Royals