Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Tatjana Jurić oglasila se s posla i opisala uvjete u kojima radi

Autor J.P.B.
Autor J.P.B.

Ne rade svi od kuće

Izvor: Instagram

Kako bismo zaštitili sebe i bližnje u ovom osjetljivom razdoblju pandemije, savjetuju stručnjaci, svi koji mogu trebali bi - ostati kod kuće. Zato su svoja vrata, između ostalog, zatvorili i brojni uredi, a svi koji to mogu rade iz udobnosti vlastitog doma. Međutim, voditeljica Narodnog radija, 38-godišnja Tatjana Jurić, jedna je od onih koji i dalje svakodnevno odlaze na posao, a na društvenim mrežama opisala je kako izgleda rad u ovim nesvakidašnjim uvjetima.

'Stroge procedure i pravila ponašanja i za nas koji smo svakodnevno u programu uživo. Obavimo svoje, ulovimo koju zraku sunca i zatim #ostajemodoma! U redakciji bez uobičajene gužve, program nesmetano ide, dezinfekcija obavezna i učestala, a biti dijelom lanca infomiranja ovih dana, povezivati ljude u potrebi, navigirati ih, pružiti nekome tko sluša možda i određenu utjehu, nabaciti i šalu, duha radi; nije nam samo zadovoljstvo, nego i obaveza', poručila je Tatjana, pa se osvrnula i na važnost medija.

'Mediji ovih dana konačno izvršavaju svoju temeljnu ulogu u punom smislu te riječi! Nama na radiju, javljaju se iz svih dijelova Hrvatske, pa i šire. Zovu iz malih obrta, nedostaje im materijala za šivati maske - tražili zdravstveni djelatnici, javljaju drugi, imaju materijal, poslat će besplatno gdje god treba. 

Kad nam je najgore, stvarno smo najbolji

  Zovu pojedinci, hvale 'gazdu', 'ne trebaju platiti najam', rekao je, 'dok nema posla'. Javljaju se tete iz vrtića, profesori/ce, vozači/ce tramvaja, dostavljači, tete čistačice, medicinske sestre s odjela: 'Neku bržu pjesmu puštaj', kažu, 'treba nam nešto žešće'', poručila je pa nastavila: 'Kad nam je najgore, stvarno smo najbolji! A sad nam je vrijeme da to najbolje i pokažemo; samodisciplina i ograničenje kretanja, koliko god to nestvarno zvučalo! Nestvarna je ova stvarnost koju danas živimo, ali tu smo gdje jesmo. Pregrmimo zajedno nekoliko sljedećih tjedana, ako treba i mjeseci, obavimo sada što se mora i poslije će nam svima biti lakše'.

Najčitanije

Najnovije

loader