Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

Nina Morić nije mogla suspregnuti suze

Autor M.A.
Autor M.A.

Slomila se

Izvor: Instagam

Nakon razornog potresa koji je u nedjelju ujutro pogodio Zagreb i okolicu mnogi su ostali bez svojih domova. Oštećenja su poprilično velika u strogom centru Zagreba, a vijest o razornoj elementarnoj nepogodi odjeknula je diljem Europe i svijeta pa su o svemu oglasile brojne poznate ličnosti, između kojih i zagrebačka manekenka s milanskom adresom, 43-godišnja Nina Morić. Iako godinama živi u Italiji, na društvenim mrežama je poručila kako zbog spomenute situacije osjeća neizmjernu tugu, zbog čega su joj u jednom trenutku suze potekle niz obraz.

nina morić Izvor: Instagram

‘Znam da vam nije lako, ali držite se. Mi smo Hrvati, mi smo i gore prošli, to je naša zemlja i naš dom. Sve u Božje ruke i znam da će sve biti dobro. U mislima sam i u molitvi s mojim predivnim Zagrebom. Fali mi moja sedma gimnazija, moj Trg Bana Jelačića, duge kave jer tog u Italiji nema’, poručila je emotivna Nina uz opetovano isticanje kako joj svi sugrađani neizmjerno nedostaju te da jedva čeka vratiti se u rodni grad.

nina morić Izvor: Instagram

‘Falite mi, znam da ste jaki, mi imamo veliko srce. Ponosna sam što sam Zagrepčanka, što sam se rodila u Zagrebu i to što sam Hrvatica. Malo nas ima, poznati smo po cijelom svijetu jer jak narod koji i u najgorim situacijama nađe način da iz njih izađe. Zato što smo mi narod pun vjere i ljubavi prema svojoj domovini. Falite mi jako. Na kraju, dom je dom. Draga moja HRvatska, fale mi moji prijatelji, 76. generacija, fali mi sve. Od kolijevke pa do groba najljepše je đačko doba’, dodala je Nina dok su joj oči bile pune suza, a njezinom reakcijom bili su oduševljeni i brojni pratitelji na Instagramu.

Tagovi

Najčitanije

Najnovije

loader