Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Celebrity

'Sanjala sam da smo se Vili Beroš i ja zaljubili'

Autor A.S.
Autor A.S.

Domaća glumica o urnebesnom snu

Izvor: Instagram

Akademsku glumicu i liječnicu, Zagrepčanku Madu Peršić, javnost je prvi put imala prilike upoznati kada se za vrijeme studija prijavila za sudjelovanje u emisiji 'Hrvatski top model'. Pet godina kasnije, dokazala se kao iznimno talentirana glumica kada je 2015. godine nastupila u jednoj od najkontroverznijih domaćih predstava, 'Elementarnim česticama' Ivice Buljana. Svoje obožavatelje često nasmijava time što je bez cenzure kaže baš ono što misli. Njezina posljednja objava na Instagramu nije iznimka.

'Sinoć sam sanjala da smo se Vili Beroš i ja zaljubili. Govorila sam mu da je uživo puno zgodniji nego na televiziji, tako je krenulo .. I da se i moj mačak zove Vili i da je to sigurno znak', napisala je mada uz niz 'zadovodljivih' fotografija snimljenih u kućnoj izolaciji. 

Ovim iskrenim priznanjem Mada je izazvala mnoštvo reakcija i jednako humorističnih komentara. 'Konačno nešto lijepo za vidjet i humoristično za čut', 'Ja se toplo nadam da neću sanjati romansu s profesoricom Markotić iako je sjajna stručnjakinja', 'Glava glumice je nespresušno vrele svega i svačega', samo su neki od komentara.

Tagovi

Najčitanije

Najnovije

loader